Британски монархови учествовали су у припреми за Божић у компанији Тхе Мик

Данас, британски монарховинапоран дан. Млађа генерација, као део принчева Виллиам и Харрија, као и Кате Миддлетон, отишли ​​су честитати божићним волонтерима који раде за Тхе Мик и помажу им да се припреме за празник.

Монархове су срели директор организације Тхе Мик

Монархове су срели директор организације Тхе Мик

Неочекивани букет и признање принцу Харију

Упркос чињеници да је догађај био свечан,обучена Кате и принчеви су веома обични. Младићи су демонстрирали цасуал стил, који се састојао од кошуља, панталона, јакне и врло скупих ципела. А Кејт је волела да носи светлу хаљину са цвјетним дизајном за догађаје од 730 фунти од познатог бренда Ванесса Севард. На слику војвоткиње допуњена је црна мала торба, исте боје са ципелама и кожним ременом.

Након Кате, дошли су Харри и Виллиамна састанак је дошла и изградња добротворне организације Микс, њима директор компаније, неколико њених запослених и одјељења. Једна од девојака који су у неорганизованој организацији, неочекивано за све, направили лепу гесту - представили су војвоткињу Кембриџа букетом цвијећа. Међутим, пошто је мало касније постало јасно, циљ добровољног поверења није била Кате, већ Хари. Гледајући га, девојчица је побегла до монарха и почела да говори врло брзо. Као што се испоставило касније, она је једноставно показала дивљење црвеном бацхелору и поздравила га, изазивајући осмех од свих присутних.

Кате Миддлетон и Принце Виллиам

Кате Миддлетон и Принце Виллиам

otisci Гарри

otisci Гарри

Кејт Миддлетон прихвата цвеће из фонда поверења

Принце Харри и Труст оф тхе Мик Фоундатион

Принце Харри и Труст оф тхе Мик Фоундатион

види
  • Отисци Гарри је примећен са слатком странцем
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона

Програм монарха био је опсежан

Након што су монархови прешли праг ТхеМикс, чекали су на састанку са запосленима у организацији. Кате и принчеви су разговарали о питањима насиља у породици, а такође су сазнали ио помоћи коју су јој пружили жене и деца која су му боловала. После разговора, монархови су чекали на пријатније послове. Кате, Харри и Виллиам отишли ​​су да помогну добровољцима који су били заузети божићним украсима за сиромашне. После тога, монархови су посетили мајсторску класу за прављење кувана пршута.

Узгред, војвода и војвоткиња Кембриџа, као иПринце Харри прилично чести гости различитих догађаја, где се дискутују о проблемима насиља у друштву. Ово је захваљујући добротворном програму Хеадс Тогетхер, који се одржава под патронатом краљевске породице Британије.

Монархови су разговарали о проблемима насиља

Кате Миддлетон комуницира са запосленим у фондацији Тхе Мик

Кате Миддлетон комуницира са запосленим у фондацији Тхе Мик

Кате Миддлетон за израду божићних украса

Принц Вилијам је такође покушао направити божићне декорације

Монархови су посјетили мајсторску клупу за прављење кувана пршута

Монархови су посјетили мајсторску клупу за прављење кувана пршута