Пријатељи и рођаци Ким Кардашиан покушавају спасити распиаренни посао

После пљачке у Паризу, теледиви КимКардашијан је прошао више од две недеље, али се жртва и даље не појављује у јавности. Ким је чак одбила да посети са својом ћерком Севером рођендан раперовог сина Тига, који је одржан у затвореном ресторану, упркос чињеници да су скоро сви чланови породице били присутни на прослави. Ипак, о Киму се периодично појављују вести које не дозвољавају да забораве на њу, а последњи од њих долази од асистента телевизијске звезде.

Степхание Схеппард је објавила поруку

Неки помоћници у Киму не раде дуго, инеки се могу похвалити импресивним периодом сарадње. Стога Степхание Схеппард, која ради више од 4 године за Кардасхиан, не помаже само Ким у свакодневном животу, већ представља и своје интересе.

Данас је на страници Кардасхиан у Инстаграму приказана фотографија овог садржаја:

"Драги обожаватељи! Сви ви знате да након што се десило у Паризу не ажурирамо информације о друштвеним мрежама. Само Ким треба времена да се опорави од овог ужасног догађаја. Међутим, не би требао бити узнемирен. Ускоро ћете чекати врло неочекивана и пријатна изненађења, која су вам припремили Кимова породица и пријатељи. Пуно вам хвала што сте били с нама у тако тешким временима. "

Степхание Схеппардова нота

види
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди
  • Фотографије виле Каили Дзхеннер су постали познати јавности

Нови Кимоји и интервју полубрат

Пре неколико дана је секуларна лавицафотографисао папараззи на аеродрому у Лос Анђелесу. 35-годишњи Кардашијан сакрио се у црну јакну с капуљачом, константно покушавајући да се сакрије од интрузивних камера. И до овог тренутка, Ким је видео да излази из куће у фармерке, сиву јакну и наочаре за сунце. Инцидент у Паризу је тако разбио звезду да је од бившег бриљантног и необележеног Ким-а остао траг.

Ипак, рођаци породице се бореПокушавају да доведу 35-годишњу жену у живот и, наравно, спасу пословање распиаренни. Тако да је данас у штампи био интервју са Броди Јеннером, кћерком Ким, у којем постоје такве речи:

"Стварно сам саосећао с Ким, иако након пљачке, нисам комуницирао с њом. За мене ово је лична трагедија и шок. Волела бих да се Ким брзо опоравио. "

Поред тога, одлучила је звезда сестре Цоуртнеи и Цхлоеотпуштају нове кимоје, јер је интересовање за њих почело да пада. У Кимојиу не постоје само њихови снимци, већ и Цхрис Јеннер, али 35-годишњи Ким, који их је у свом времену измислио.

Степхание Схеппард и Ким Кардасхиан

Степхание је пратила Ким на све догађаје

Ким се крије од људи у капуљачама

Сада се Ким Кардасхиан може видети без пете и шминке

Броди Јеннер

Недавно су се појавили нови кимоји