Костим за Ноћ вештица "Ким Кардашиан

Престижни власник Цостумеисх-а,бави шивење одеће, Дзхонатон Уикс инспирисан несрећа се догодило Ким Кардасцхиан у Паризу, и понудио корисницима који су сада окупирани проналажењем диван одећу за Ноћ вештица, костим "пљачка жртава Ким Кардасхиан."

Оригинална фантазија

На сајту компаније Цостумеисх, где можетекупити одећа компанија у одељку "Костими Сви свети" појавили заједно "Ким Кардасхиан," који се састоји од белој одори, шала, украденом дијамантски прстен, а црном периком, велике наочаре конопца.

За 70 долара потрошачи су замољени да пробају на себи слику о теледивима који су патили од акција уљеза у Паризу.

Да би се избегла могући проблеми с Ким сама, њено име се није појавило у оригиналном називу костима. На страницама онлине продавнице, комплет је приказан као одјећа "Богиња америчког гламура".

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Превише сурово

Упркос овој лукавости, дирекција компаније неуспела је избјећи критике. Чак и непријатељи супруге Кание Вест-а сматрају да је нечовјечно изумирати жену која се и даље не може опоравити од искуства и понашати се као параноични.

На ресурс је срушила лавина жалби и љути коментари. Толико их је било што власник Цостумеисха Јонатхон Веекса није ризиковао и пожурио да уклања са седативног садржаја.

Потрошачима је понуђено да купе костим "Ким Кардасхиан" за Ноћ вештица

Костим "Богиња америчког гламура"

Хеиди Клум ће се такође реинкарнирати као Ким Кардасхиан?