Британски монархови подржали су Дан менталног здравља у Лондону

Након недељног обиласка Канаде, Кате Миддлетон иПринц Вилијам се дуго није јавио. Међутим, јуче су поново почели своје директне дужности. Светски дан менталног здравља славио је у Великој Британији у понедељак, а Кате Миддлетон, принчеви Виллиам и Харри дошли су честитати темама на овом празнику.

Монархови су посетили догађај Глава Тогетхер фондације

Ујутро Кате, Вилијам и Харри почео је са чињеницом да јеони су стигли на свечаном догађају заједничких глава заједница, који је пре неког времена успоставио Миддлетон. Одмор је одржан у центру Лондона и окупио велики број људи који, на један или други начин, нису равнодушни према теми душевног здравља особе. Пре почетка концерта, британски монархови су се појавили на позорници, а Кејт је одлучила да публици каже неколико речи:

"Свако од нас је тешко доживеоВремена су емотивна. Знам из свог искуства колико је тешко понекад признати да то немогуће урадити без помоћи специјалисте. Сада разумем да ја, Виллиам и Харри могу подржати људе којима је потребна помоћ. Фондација Хеадс Тогетхер нуди серију анонимних консултација које ће помоћи у суочавању са депресијом, стресом, самоубилачким расположењем и многим другим стварима. "

Супружника је подржао и војвода из Кембриџа, који је рекао ове речи:

"Фрустрација на менталној равни нијенешто лоше. Неопходно је да свако од нас схвати да свака особа може да се суочи са овим. Немојте се стидити, али само треба тражити помоћ од специјалиста. Надамо се да ће фонд "Тогетхер Тогетхер" помоћи људима у томе и чини нам се да је то сјајно ".
види
  • Отисци Гарри је примећен са слатком странцем
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона

Јахање кола

Лондонско око - један од највећих точковау Европи. Било је ту да су, након присуствовања догађају које је организовала фондација Тогетхер Фоундатион, отишли ​​представници краљевске породице. Као што је већ прихваћено већ дуги низ година, Лондонско око, као и друге европске знаменитости, ће се увежбати увече са љубичастим светлом у част Светског дана менталног здравља. Иначе, војвода и војвоткиња Кембриџа, баш као и Принце Харри, први пут посјетила точак атракције. Поред фасцинантних шетње и гледања Лондон из лета птице, британски монарси су чекали гомиле фанова, који је, како је већ направљен, састанак је уређеним: да монарси потписали аутограме, да ли селфие и интеракцију са свима.

Ако причамо о одјећи Кате, онда она, као и увек,ударио све са изврсним укусом. Војвоткиња се појавила пред публиком у хаљини америчког дизајнера Кате Спаде у вредности од 498 долара, која је направљена од бијелог шифона са цветним натписом. Слика Миддлетона допуњена је ципелама од коже и истим бојама са квачилом.

Кате Миддлетон

Принце Виллиам и Харри

Кате је изабрала хаљину америчког дизајнера Кате Спаде

Кате, Виллиам и Харри су присуствовали догађају на челу са Тогетхер Фоундатион

Миддлетон је говорила на догађају "Хеадс Тогетхер Фоундатион"

Монархови су подржавали особе са менталним поремећајима

Лондонско око - један од највећих точкова у Европи

Кате, Виллиам и Харри су посетили Лондон Еие

Монархови се дивили пејзажима у Лондону