Кате Миддлетон и Принце Виллиам се захвалили Канађанима на пријему и отишли ​​са децом

Јуче Кате Миддлетон и Принце Виллиам завршили сунедељни обилазак Канаде. Ујутро су се возили на јахти и посјетили центар у Викторији, а у другом су сједили с дјецом у авион и отишли ​​у Лондон.

Једриличко јахтање

Јуче је војвода и војвоткиња из Кембриџабио је врло засићен. Од јутра су дошли да проучавају суптилности пловидбе. Њихов рад је почео са чињеницом да је неколико монарха отишао на јахту на Викторијском прелазу. У почетку Кате и Виллиам су деловали као путници брода, међутим, знајући Миддлетонове вјештине на једрењу, брзо јој је веровала управљач јахте. Поред тога, војвода и војвоткиња из Кембриџа покушали су да подигну једра, повуку конопце и још много тога.

За овај догађај, обучен краљевски парврло удобна одећа. Код младих људи било је могуће посматрати готово идентичне јакне-јакне и фармерке од маслина. Овај пут није био дуг и за сат времена краљевски пар је донет на копно.

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Збогом Канади

Након трчања на јахти, Кате и Виллиам су замењенијакне за јакне и отишли ​​су да комуницирају у Центру како би помогли мајкама и женама које су изложене насиљу у породици. Ово је највећи центар у Канади, који пружа ову врсту психолошке подршке. Састанак је трајао око сат времена, а након тога, Кате и Вилијам су отишли ​​да комуницирају са људима из Викторије који су дошли да поздрави краљевски пар. Упознали су војводу и војвоткиње Кембриџа не само са плакатима и заставама, већ и са играчкама, али и са захтевима да направе заједничку фотографију за памћење.

После тридесет минута проведеног са њимнавијачи Кејт и Вилијам су се спремали за пут. После неког времена појавили су се са децом - Принце Георге и Принцеза Цхарлотте. Кате је носила снежно бело капут који је украшен брошом у облику листова јавора, а Виллиам у тамно плавом одијелу. Џорџ је, као и обично, био у шорцима, скакачима и голфу, а Шарлот је била обучена у хаљину, плетену блузу и бијелу панталозу.

У близини авиона, принц Вилијам рекао је неколико речи упућених канадским пријатељима:

"Заиста сам уживао у овом путовању. Канада је невероватна и лепа земља. Нећемо је заборавити на занимљива места с којима смо имали среће да видимо, али и за људе са којима смо комуницирали. Хвала канадском народу за топлу и пријатељску добродошлицу, као и свима који су тек дошли да разговарају са нама. "

Принце Виллиам на путу до јахте

Кате Миддлетон помаже у управљању јахтом

Кате је веровала том точку

Вилијам је помогао да повуче конопац

Кате ужива у сликама са навијачима

Кејт воли да комуницира са људима

Кејт и Вилијам журе на састанак у Центру за подршку жена

Кате и Вилијам су захвални Канадчанима

Кејт и Вилијам се поздрављају са Канадом