Отисци Уилиам и Кеит Миддлтон са децом стигао у званичну посету Канади

У суботу је дошао војвода и војвоткиња из Кембриџау званичној посети Канади. Службени пут такође укључене младе монарси: три године Принц Џорџ (Георге, за блиског породичног круга) и Принцесс Цхарлотте.

Уистину краљевско васпитање

Принце Виллиам и Кате Миддлетон са децом су лако илако се поставља пред фотографима. Судећи по бројним фотографским извештајима, ни принц Џорџ ни Шарлота нису доживели неугодност, понашали се као права краљевска особа и нису узнемирили њене родитеље.

Принце Георге је освојио присутне са својом спонтаношћу

Већина погледа на први дан посете је привуклаЏорџ. Непосредност понашање изазвало емоције међу присутнима. Трогодишњи Џорџ, држећи чврсто у руке његовог оца, поздрав махну поздравио премијер Јустин Трудеау и његове супруге Софи Грегуар, али касније, када је политичар дошао ближе, одбио да се рукује са њим и "дају пет".

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Сетите се да за Џорџа ово није првиЗванична посета, раније је посетио своје родитеље на Новом Зеланду и Аустралији. А за 16-месечну принцезу Цхарлотте, путовање у Канаду било је прво. За дјецу се очекује озбиљна провјера, током састанка је планирано 30 формалних састанака и низ неформалних догађаја: риболов, јахање.

Љепота-слика војвоткиње Кембриџа и принцезе Цхарлотте

Посета је заказана за 8 дана, па такофотографије лепоте војводе Кембриџа западних медија почеле су да причају недељу дана пре путовања. Кате је била верна њеном беспрекорном стилу: плавој хаљини са малим огрлицама дизајнера Јенни Пацкхам-а, елегантним шеширом и сребрном брошком у облику листова јавора. Мала принцеза Шарлот је била у осетљивој хаљини са везом и класичном полукружном огрлицом. Раније смо писали да су Георге и Цхарлотте на листи најмлађе обучене деце у Великој Британији, а многе мајке пажљиво прате гардеробу малог краљевства.

Принце Георге је махнуо Јустин Трудеау и његовој супрузи

Краљевска породица планира посјетити више од тридесет догађаја

Сопхие Грегоире, Јустин Трудеау, Кеитх Миддлетон и Принце Виллиам

Све је пажње усмерено на принцезу Шарлоту од 16 месеци

За Џорџа ово неће бити прва званична посета другој земљи

Кате Миддлетон и Принцеза Цхарлотте