Кате Миддлетон и Принце Виллиам у Канади: трећи дан

Војвода и војвоткиња из Кембриџа настављајупутовати преко Канаде. Трећи дан је био памћен не само због светлих састанака, већ и због оштре промене у Катеовим сликама. Миддлетон се појављује испред јавности у чизама од 12 година и шикантне хаљине.

Велика кишна шума

Јутро трећег дана путовања почело је путовањему кишној шуми Великог медведа у граду Белла Белла. Једном када су монархови слетели на земљу индијанаца, они су се одмах сусрели са локалним становништвом. Држали су краљевски пар у ходнику, а тамо је пар сведок перформанса канадских Индијаца Хеилтсукових првих нација. Пре њих су била деца са народним плесовима и песмама. Осим тога, индијанци Кејт и Вилијам дали су ручно израђене прслуке. Иначе, њихова дјеца, Цхарлотте и Георге, нису остала без поклона, што је такођер представљало елегантне националне ношње. Након презентације, краљевски пар је посетио кишну шуму, где су их водили биљке које расте тамо, а такође су причали о обичају Индијаца.

За ово необично путовање, Кејт изабрала је јефтинуодећа. На публици Војвоткиње је видела лагану јакну масовне марке Зара, црне фармерке и омиљене чизме марке Пенелопе Цхилверс. У далекој 2004. војвоткиња их је купила за 475 евра, а од тада се више пута носила. Упркос јефтиној одећи и обуци, Миддлетон је остао веран свом стилу и додао елегантну декорацију - наушнице за 1200 фунти.

Кате Миддлетон и принц Вилијам у Белла Белла

За ово путовање, Кате је носила јефтину одјећу

У Белој Бели монархови су чекали емисију Индијаца

Монархови су добили своју народну ношњу као поклон за своју децу

Кате и Вилијам су вођени кроз шуму

Кате и Вилијам су упознати са обичајима Индијаца

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Пријем у резиденцији владе

Увече краљевски пар чекао је град Викторија, где језа њих су организовали пријем у владиној резиденцији. На овој вечери разговарано је о питањима односа између владе и староседелачког становништва земље.

Кате је шармирала много њих. Догађаји на војвоткиња изабрао црвену хаљину са сукња која се шири и асиметричне деколтеа енглеског бренда Финелла Мини хаљина у вредности од 1.200 евра. Допуњује црвене ципеле и квачила, што се могло видети јуче, и брош у облику листа детелине наушница са бисерима и Диамонд Плате.

Кате Миддлетон и Принце Виллиам посетили су пријем у канадској Викторији

Кате је носила хаљину из бренда Финелла Миди Дресс

Кате је допунила слику брошом и наушницама са бисерном плочом и дијамантима

Кате и Вилијам у резиденцији владе

Пријем је разматрао однос између староседелачког становништва и владе

Кејт и Вилијам су били страствени због пријема