Кате Миддлетон и Принце Виллиам отпутовали су у Канаду: други дан

Претходног дана, британски краљеви Кате Миддлетон и принцВиллиам и његова дјеца стигли су у Канаду. Тамо ће провести 8 дана, где се очекују не само лични догађаји, већ и доста забаве: јахање, риболов, посјета центру за забаву и још много тога.

Комуницира са навијачима и премијером Канаде

Напуштање принца Џорџа и принцезе Цхарлоттехотел, Кејт и Вилијам отишли ​​су да извршавају своје директне дужности. Други дан био је веома заузет за састанке и укључивао је комуникацију са Јустином Трудеауом и Софи Грегоиреом, премијером Канаде и његовом супругом, посјетио Схеваи Центер, сусрет са избјеглицама из Сирије и још много тога.

У Ванкуверу су одлучили британски монарховине испоручују на уобичајени начин. Превозно средство је био хидроплан. Судећи по начину на који су Кејт и Вилијам изашли из ње, нису им се допало путовање, али није било времена за бригу. Падајући кораци хидроплана, војвода и војвоткиња Кембриџа били су одмах поред огромне гомиле са плакатима на којима су написане топлије речи. Кате се дуго није оклевала и, како је Вилијам разговарао са присутнима, отишао је код људи који су је чекали. Тамо је разговарала са навијачима, направила неколико аутсајдера, добила медвед као поклон и оставила пуно аутограма.

После тога, краљевски пар је већ чекаоПремијер Канаде и његова супруга. После неколико званичних фотографија, четворица су отишла у просторију за састанке, где је одржана мала конференција за штампу посвећена проблему избеглица.

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Посетите Схеваи центар

После вечере, Кате Миддлетон и Принце Виллиамотишли ​​у познати Схеваи центар. Ова институција је позната далеко изван Канаде и специјализирана је за помоћ малолетним мајкама које пате од зависности од дроге и алкохола. После разговора са пацијентима и њиховом децом, монархови су требали отићи, како их је 6-годишња девојка приближила и предала им два плишана медведа. Војвода и војвоткиња из Кембриџа били су толико подстакнути да нису могли пуно рећи. Кате је коментарисала дејање детета на следећи начин:

"Хвала вам пуно. Шарлот ће бити одушевљена овом медвједом. Она их једноставно обожава. "

Након ових речи, Виллиам је говорио:

"Џорџ такође воли медведе. Он је њихов драги фан! ".

Иначе, у Ванкуверу, међутим, као и увек,Кате Миддлетон је импресионирала свима својом изврсном опремом. У одећи остала је истинита њеном укусу и за ово путовање ставила је на хаљину омиљеног брата Александра МцКуеена. Обућа је направљена од бијеле камерице са перфорацијама и црвеним везом, који су спретно комбинирали строго тело и игриву сукњу у преклоп. Слика је употпуњена брилијантским бродовима марке Хоббс и квачила у тону из Миу Миу.

Кате Миддлетон и Принце Виллиам су одлетели у Ванцоувер на хидроплану

Није им се свидело путовање, али није било времена за туговање.

Монархови су поздравили велику гомилу навијача

Кате је поклонила људе и разговарала с њима

Јустин Трудеау, Сопхие Грегоире, Кеитх Миддлетон и Принце Виллиам

Кате Миддлетон, Принце Виллиам, Јустин Трудеау и Сопхие Грегоире

Кате и Виллиам у Схеваи Центру

Девојка је дала Кејт и Вилијам плишане медведе

Монархови су били одушевљени поклоном