Кеит Миддлтон и графика Уилиам говорио о тешкоћама у васпитању деце

Британски монархови са завидном регуларношћуприсуствовати свим планираним друштвеним догађајима. Јуче су дошли на добротворну манифестацију у Лондону, гдје је подигнута тема подизања дјеце.

Идите у помоћни центар ИоунгМиндс

Овај пут, међутим, као у било ком другом, КатеМидлтон није приметио да је једноставно немогуће. За путовање у центру за помоћ ИоунгМиндс Војвоткиња је изабрао светлу црвену хаљину до колена од омиљеног дизајнера Алекандер МцКуеен за 995 фунти. Допуњује беж ципеле од Лк Бенет пумпе и квачило у истом тону ципеле. Отисци Уилиам је више уздржан у бојама свог одећи. Човек хода ставити Светло сиве панталоне, белу кошуљу и плаву јакну.

Главна сврха посјете четири краљевска монархапостао инспекцијски центар. Ова институција пружа саветодавну помоћ родитељима који се суочавају са проблемима у васпитању деце. После кратке конференције за штампу, питања новинара су сипана на Кате и Виллиам. По правилу, сви су се тицали потешкоћа одрастања код адолесцената, као и неспоразума између дјеце и њихових родитеља. У закључку разговора са новинарима, Кејт је рекла следеће речи:

"Морамо схватити да родитељи не могу битисјај у свему. Ако се не носите са децом или постоји неки озбиљан проблем, немојте оклевати да затражите помоћ. Ово је потпуно нормално. И не размишљајте о томе да ли ће вам рећи да сте лоши отац или мајка. Ово је глупо. Најважније је научити да на време решава проблеме са дјецом. "
види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Кате такође има потешкоћа с њеним сином

По правилу се дешава пораст броја дјецеисто толико, а трогодишњи принц Георге није изузетак. Пре неки дан краљевски пар посјетио је град Лутон, гдје је Миддлетон признао новинару да с њеним сином није све слатко:

"Џорџу треба око и око. Изненађен сам колико има енергије у њему и жељи да схватим нешто ново, неистражено. Генерално, Џорџ воли да проводи време са мном у кухињи. Када ми помаже да се припремим, одмах се припремим за велики хаос. Кухиња ће почети прави неред. Чоколада и сируп се могу наћи не само на столу, већ и на поду и зидовима. Покушавам да разговарам с њим, да то није потребно учинити, али до сада је све било неуспешно. "

Поред тога, Кејт је мало причала о кулинарским преференцама мале принца:

"Џорџ воли да једе, а оно што никад неће одустати је шпагети".

Принце Виллиам и Кате Миддлетон

Краљевска породица посетила је службу за помоћ ИоунгМиндс

Кате Миддлетон је сјаила у хаљини Александра МцКуеен-а

Кејт је рекла да има проблема са њеним сином

Кате је погледала како особље центра

Кате је рекла да се не плашите да контактирате центар

Кејт и Вилијам разговарали су са особљем центра

Краљевски пар је одржао малу конференцију за штампу

Принц пажљиво је слушао савету