Велика Британија краљевска породица иде на дуго путовање преко Канаде

Мали законодавац британске моде иомиљена публика Принцеза Цхарлотте, заједно с њеним родитељима, ускоро ће летети преко океана. Ово је у медијима извјештава тисковна служба владајуће породице Велике Британије. Ово ће бити прво службено путовање младог наследника престола. Влада Канаде је позвала заједно са својим старијим братом, мајком и оцем.

Првобитно, принц Вилијам и војвоткиња из Кембриџапланирали су ово путовање заједно, али су се сетили свог недавног путовања у Бутан и Индију и схватили да жудња за децом не би им дозволила да проводе вријеме с добробитима. Дакле, Шарлот и Џорџ неће остати са дадиљем у Енглеској и отићи заједно са породицом.

Цела породица је састављена

На ваша омиљена места

Подсетимо се да су Кејт и њен супруг већ билиКанада. Ово се десило у 2011. години. Посјета земљи била је прва заједничка путовања супружника након њиховог венчања. Посета овог прелепог пара била је успјешна: будућем монарху је волео Канадјане, а њихова живописна земља пала је на укус младог аристократског пара.

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Овог пута супружници су одабрали руту, ослањајући се нањихово искуство: прво желе да посете западно од Канаде, у провинцији Британска Колумбија. Ова земља је позната по својим невероватним пејзажима и ... одличном риболову! Каже се да ће мали принц Георге имати прилику да пуца на реку Јукон.

Војвоткиња Катарина и принц Вилијам са децом отићи ће у Канаду

Кате и Виллиам први пут посјетили Канаду 2011. године

Принцеза Шарлот припрема за своју прву краљевску турнеју