Принце Виллиам и Кате Миддлетон су посетили америчку Купу Ворлд Сериес

Војвода и војвоткиња Кембриџа настављају да обављају јавне задатке. Јуче су посјетили Портсмоутх како би уживали у једриличком такмичењу свјетске серије Америчког купа.

Догађај је био веома узбудљив

Око 2 месеца пре Кате Миддлетон је већ посетиоу Портсмоутху, где се упознала са интересантним једрењем младих људи. Поред тога, Миддлетон је показала како може управљати јахтом. Данас је компанија била на путу до свог супруга, а они су, као већ прихваћени, започели своју посету упознавањем са учесницима такмичења. После њихове кратке комуникације, Виллиам и Кате су отишли ​​да посете млади Труст Труст Труст 1851, кустос Миддлетон. Дјечаци су представили војвоткињу мали букет цвијећа и дијелили цртеже које су нацртали, на њима су приказани једрилици. Следећа је била мала фотокасија за успомену и жељама среће у једриличким спортским одељењима од краљевског пара.

За овај догађај, Кате није постала превишепрерушити се и појавити се пред публиком и фотографима у црним тексасима и спортској мајици. Њен муж је био обучен на сличан начин, само он није имао црне, већ плаве фармерке. Сви су обраћали пажњу на чињеницу да је приликом доласка Војвоткиња из Кембриџа била обучена бежевим ципелама на клин, али након неког времена замијенила их је удобним патикама.

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Вилијам и Кејт доделили су победнику трке

Носите спортске дуксерице са дугим рукавима, као икапе и наочаре за сунчање, војвода и војвоткиња из Кембриџа, са својим пратећим тимом, укрцали су се на чамац који је узео монархове на јахту. На то су путовали око пола сата, након чега су почели да гледају такмичења.

Чим је трка завршена и краљевски парса учесницима отишао на обалу, почела је фаза награђивања. Виллиам је издао медаље, а Кате је предала шољу победнику. Били су легендарни Бен Аинслие и његова екипа, која је победила на регати на британском једрењу Ланд Ровер. На овом догађају је завршено и британски монархови су напустили Портсмоутх.

Војвода и војвоткиња из Кембриџа у Америци;

Кате и Вилијам су љубитељи једрења

Кате се упознала са цртежима Труст 1851 Труст

Затим је фотографија снимљена за памћење

Након разговора са децом, краљевски пар отишао је на брод

Кејт и Вилијам су посматрали трку са глисером

Принц Вилијам доделио је Бен Аинслеиу почасну медаљу

Кате је предала шољу победнику

Након презентације, Кејт и Вилијам су се опростили учесницима трке