Породица Антон Иелцхин

2017. године, са његовим учешћем ће бити два филма: "Претендерс" и "Тхороугхбред". Такође, 27-годишњи глумац је већ 11. јула планирао да започне са радом на трилеру "Травис", где је главна улога била играти Мила Јововић. Али све то није требало да се деси, а сада породица Антон Иелцхин, амерички глумац руског поријекла, жаљује на његов губитак. Подсетимо се да је 19. јуна ове године глумац који је заборавио ставити Јееп Гранд Цхерокее на ручну кочницу, гоњеног коња до ограде доведен до ограде.

Родитељи глумца Антона Јелчина

Тип је рођен у Ст. Петерсбургу у Јеврејимапородица. Старри Антон Иелцхин не мање позната мајка, Ирина Корина и отац, Виктор Јелчин. Многи их знају не као родитеље холивудске познатог лика, али су популарни у професионалним ликовима. А његов деда, отац папе Антон-а 1946. био је играч првог тима, и неко време тренирао младе спортисте ДКА Кхабаровск. А ујак човјека је амерички уметник, књижевник за дјецу и књижевни графичар Иевгени Иелцхин.

У септембру 1989. године, током периода космополитизма,породица се преселила у Сједињене Државе, где још увек живи. До данас, Вицтор је тренер најпрестижније америчке клизаљке. Био је онај који је тренирао америчког фигуре-клизача Саше Цохена, која је постала сребрна медаља на Олимпијским играма 2006. године, али исте године добила је статус шампиона САД-а. Што се тиче глумице глумице, Ирина, она је врло успјешна кореографка за лед-схов, а многи амерички произвођачи телевизијских програма су јој се обратили на помоћ.

види
  • Антон Иелцхин је добио писмо о повлачењу аутомобила након његове смрти
  • Родитељи Антона Јелчина ће тужити због апсурдне смрти његовог сина
  • Биографија Антон Јелчина

Деца Антон Иелцхин

Као што знате, звезда нема деце. Истина, његов лични живот је веома мало познат: пре 4 године, Антон је упознао Цхристину Рицхие, али након пресељења у други град, веза је прекинута.

Антон Јелчин у младости

Антон Јелчин познати холивудски глумац

Ујка Антон Иевгени Иелцхин

Амерички уметник Јевгениј Јелчин Ујак Антон

Антон Јелчин са својом мајком

Антон Јелчин са својом мајком

Вицтор Иелцхин отац Антон

Мама Антон Јелчина Ирина

Ирина мама са малим Антоном