Травис Фиммел и његова супруга

Аустралијски глумац се сада активно развијаЊегова каријера учествовала у неколико успешних пројеката. Међутим, навијачи све више занимају Травис Фиммел и његова супруга или девојка. А ако животни партнер глумца још није доступан, зашто.

Биографија глумца Трависа Фимела

Травис Фиммел рођен је 15. јула 1979. годинеАустралија. Његови родитељи су до сада имали фарму млека, која се налази на знатној удаљености од главних градова у земљи. Поред Трависа, његови старији браћи су такође одрасли у породици. Дечјег живота на фарми повезано је са озбиљним радом, који су деца посвећивала скоро свима својим слободним временом. Чак се и учење у школи повукло у позадину. Међутим, Травис је показао велики успех у фудбалу и чак је успео да уђе у тим младих аустралијског тима.

То је нада успешној спортској каријерибио је разлог покрета младића са родне фарме у Мелбурн, али је траума била препрека професионалној фудбалској обуци Трависа Фиммела. У истом периоду сусреће се у граду Давид Зелтсер, који касније постаје директор младог човека. Он убеди младог човека да може да направи успешан модел и глумачку каријеру, али за то је неопходно ићи у САД.

Први успјешни пројекат Трависа Фиммела био јеуговор са модним брендом Цалвин Клеин, који је позвао мушкарца да учествује у рекламној кампањи. Али прва глумачка искуства младог човека нису била тако успешна. Дакле, серија "Тарзан", у којој је Травис играла главну улогу, публика је врло хладно примила и ускоро затворила. Успешнија "Звер" са Патрицком Сваизеом у насловној улози није дуго трајала због болести овог глумца. Травис, који је играо улогу момента главног јунака, поново је остао без посла.

Међутим, харизматични Аустралијанац са лијепом фигуром и сивим очима пробудио је примјетио директоре и продуценте. Мале улоге Травис су понуђене прилично често.

Прави тријумф глумца био је учешће уТВ серија "Викингс". Травис је играо улогу лидера освајача Викинга Рагнара Лодброка. Серија, прва сезона која је објављена 2012. године, била је изузетно успешна и била је веома популарна. Озбиљан деби у великом филму за Трависа Фиммела био је улога Андуина Лотхара у филму "Варцрафт", заснован на светски познатој компјутерској игри. Друга важна улога коју је Травис радио у 2016. години - Станислав "Кат" Качиншки у филмској адаптацији романа Е.М. Напомена "На Западном фронту без промене".

Лични живот и породица Трависа Фимела

О личном животу глумца није познато превише. Можемо сигурно рећи да је Травис Фимел у браку. Без времена снимања човјека више воли да проведе у самоти, најчешће иде на своју родну фарму. Тамо, Травис Фимел комуницира са својом породицом, браћом, која и даље помаже родитељима да воде своје домаћинство.

Ако, у интервјуу Травису Фиммелу, разговаратедолази до своје девојке, обично се шали, рекавши да он није нашао своју. Поред тога, у неким од његових одговора, глумац даје прилично импресивну листу квалитета које треба да буде у његовом изабраном. Ниједна девојка не може да испуни такве озбиљне захтеве.

види
  • Раст и други параметри Травис Фиммел
  • Лични живот Травис Фиммел
  • Предиван распоред Цхарлизе Тхерон: пуцање у рекламирању од Диора и фотографисање за ГК магазин

Таква разумљивост је чак довела до гласинада је Травис Фимел геј или плав, али ова верзија још није потврђена, осим што брачни статус човека остаје непромењен, а мало је вероватно да ће ускоро напустити редове маца.

Травис Фиммел у младости

Травис Фиммел у рекламирању Цалвин Клеин

Травис Фиммел у серији Тхе Викингс

Травис Фиммел у филму Варцрафт

Травис Фиммел

Травис Фимел има две старије браће

глумац каже да још није срео своју љубав

глумац је још увек сам

постоје гласине да је глумац геј