Марк Зуцкерберг је добио награду у категорији "Интернет пројекат"

Занимљиво је да ли је познат оснивачу друштвене мрежеФацебоок, да су његове услуге у "уједињењу корисника различитих земаља на истој информационој платформи" цењене у далеком Казахстану?

Ово није шала или лажна: Савез новинара из Казахстана одлучио је наградити г. Зуцкерберга због његовог упорног и плодног рада. Само, награда је нашла херој мало касно, зар не мислиш? Подсјетимо да мрежа Фацебоок функционира већ 12 година.

Није познато шта Марк размишља о свему овомеЗуцкерберг. О томе је постао власник награде за најбољи интернет пројекат, пренио је локални "Радио Азаттик". Истина, није јасно шта је суштина награде - било да је то прелијепа статуа, или уредна сума у ​​тенингу ...

Имајте на уму новинаре из средњеазијске земљеволе да награђују људе из иностранства. Едвард Сновден (шпијунски дефектор) и Јулиан Ассанге (оснивач оца ВикиЛеакса) већ су постали добитници исте награде у различитим годинама.

У међувремену, сам Зуцкерберг је постао предмет критике својих претплатника због превеликог опреза.

види
  • Марк Зуцкерберг ће бити отац по други пут
  • Марк Зуцкерберг је направио прве кораке своје ћерке Мак
  • Марк Зуцкерберг и Присцилла Цхан су прославили први рођендан своје ћерке
Марк Зуцкерберг је оптужен за параноју!

Пре неки дан, друга друштвена мрежа, Инстаграм,означила је прву највећу годишњицу - појављивање пола милиона корисника. Овај догађај не може пропустити најважнију особу на Фацебооку. На његовој страни је поставио смешну фотографију која се поставља за његовим столом. У рукама Марк држи пластични оквир, који је стилизован за дизајн слика Инстаграма.

Пажња новинара очевидаца привукла је Цуцкербергов лаптоп. Чини се да је он запечатио своју веб камеру помоћу лепљиве траке која се јасно види. Могуће је да је микрофон мацбоок-а такође прекривен изолацијском траком или лепком.

Шта пише? На овај једноставан начин, корисници Интернета покушавају да се заштите од хакерских напада. Новинарска едиција Гизмодо названа Зуцкерберг параноиац.

Донекле чудно је чињеница да особа која често тврди да на свом супер-популарном извору за чување било каквих података може бити прилично сигурна, долази овако.

Зуцкерберг је добио награду Савеза новинара Казахстана

Иста радна површина се појавила у току са седишта Фацебоок-а

Марк Зуцкерберг поставља своју веб камеру с сцотцх траком