Кате Миддлетон је први пут посетила трке Роиал Асцот-2016

Само јуче будући наследник БританацаПрестолонаследник принца Виљема и његова супруга Кејт се враћају из Северне Ирске, а данас су поново отишли ​​да извршавају своје директне дужности. Овај пут, војвода и војвоткиња Кембриџа, заједно са краљицом Елизабетом ИИ, посјетила је други дан годишњих трка Роиал Асцот-2016. А ако је за многе краљевске породице овај догађај обичан, онда је за Миддлетон ово путовање постало деби.

Војвода и војвоткиња из Кембриџа представили су награду победнику

Као први дан, краљевска кортеза је водиласа посадом Елизабетх ИИ се појавила на трчању тачно у 13:50. Другог дана овог догађаја, краљица Велике Британије ставила је ансамбл бледо ружичасте боје, која је изненадила публику, јер је недавно преферирала одјећу свијетле боје. Али стил Елизабете ИИ остао је непромењен. На тркама, жена се појавила у лаганом капуту са украсном чипком и капом исте боје, украшеном огранком од јагодичастог воћа. Слика је употпуњена бијелим рукавицама и црном торбицом мале величине. Од присутних жена, ривалство у елеганцији са краљицом могло би бити то Кате Миддлетон. На догађају је носила бијелу чипку од чипке са бујном сукњом из Долце & Габбана и беж хат са ружом и перјем. Војвоткиња је додала своју слику са квачилом и ципелама, што се могла видети више пута.

Након што се трка одвијала и била јеутврдио победника, Виллиам и Кате су отишли ​​да издају награде. Као и првог дана, власнику коња додељен је шољицу која је први пут стигла до циља и њен џокеј.

види
  • На капији краљице Елизабете ИИ, шкотски понији ... уплашио се!
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона

Кејт је импресионирала свима с светлим емоцијама

Након што је догађај завршен, ифотографије са каријере Роиал Асцот-2016 појавиле су се на интернету, љубитељи Војвоткиње из Кембриџа били су пријатно изненађени. Увек је тако дискретна, са њеним осмехом, зашто се Кате показала на догађају с друге стране. Жена је била тако активно болесна за изабраног коња који је викала, махну рукама и чак устала када је џокеј већ био близу завршетка. Судећи по прегледима који су се појавили на интернету, љубитељи Војвоткиња су били одушевљени овом Кетом. "Изгледа да Миддлетон воли узбуђење. Супер је! "," Она воли коцкање. То је то! ", - рекла је порука у друштвеним мрежама.

Принце Виллиам и Кате Миддлетон

Роиал Моторцаде се појавио на трчању без одлагања

Краљица Елизабета ИИ са супругом

Краљица Велике Британије комуницира са џоцијем

Кате Миддлетон

Кате је емоционално гледала игру

Кејт је корен за изабраног тркача

Кате воли коцкање

Принц Вилијам и Кате доделили су победника