Кеитх Харингтон је изразио своје мишљење о мушким сексизмом у филмовима

После појављивања британског глумца КинеХарингтон у телевизијској серији "Тхе Гаме оф Тхронес" иза њега чврсто је уграбио наслов сексуалног симбола. Међутим, ово стање није угодно за Кита и он нам је рекао шта мисли о сексизму у филмској индустрији.

Харингтон Интервју Сундаи Тимес Магазине

Луда популарност серије, али истовременои љубав од фанова расте са сваким новим серијама. Она има одређени утицај на његов лични живот и будућу каријеру. Недавно Харингтон се све више суочавају са чињеницом да је продуцент и режисер филма желе да га виде само као хероја љубавника или Супермен, који стално морају бити гола пред камерама. Ова чињеница се не само обрукати Кину, али питање његов глумачки таленат. У интервјуу за британски Сундаи Тимес Магазине Харрингтон признао:

"Потпуно подржавам те глумце и глумице,који је већ покренуо питање у коме се сексизам развија у филмској индустрији. Али једноставно не могу да разумем зашто сви говоре само о женама, јер су и мушкарци погођени. Често се сусрећем с овим, не само на филмовима, већ и на фотографијама. Не можете да замислите како је то понижавајуће. Чини се да сам уклоњен само због мога тела, лица и курлица. Стварно желим да мислим да грешим, међутим, ако се на крају испостави да сам у праву, онда ћу највероватније напустити ову професију, без обзира колико је било тешко за мене "
Осим тога, Харингтон је рекао да се његове друштвене мреже свакодневно све више пуне чудних жалби.
"Знате, био сам суочен с чињеницом да су ми обожаватељиПрестали су да ме третирају Кит, и зову ме "Цутие", "Киттен" итд. Ово ме не само срамоти, већ ме такође плаши. Зашто се обратите девојци "Долл", она ће, највероватније, бити увређена. Зашто сви мисле да је овај став према вашем омиљеном глумцу дозвољен? Ово није у реду. И то поново доказује да сексизам постоји не само у односу на жене, већ и мушкарце "
жалио се Кит.

види
  • Ницоле Кидман је Кеитх Харрингтон у неугодну ситуацију у ваздуху
  • Фанс оф "Гаме оф Тхронес" се поздравио са вуком по имену Гхост
  • Кеитх Харингтон планира да живи са својом девојком Росе Леслие

Улога Јохн Снова је најпознатији Кину

29-годишњи Кеитх Харингтон рођен је у Великој Британији,где живи до сада. Способности глумца Киту пренете су од своје мајке, иако је у детињству сањао више о новинарству него о филму. 2008. године је дипломирао на Централној школи за драму и позоришни говор на Универзитету у Лондону. У биоскопу и позоришту више воли да игра у драмским продукцијама. Његов најславнији рад је улога Јохн Снова у епском "Тхе Гаме оф Тхронес".

Британски глумац Кеитх Харингтон

Кит му се не свиђа када му се тражи да се скине испред камере

Кеитх верује да је уклоњен само због тела, лица и курлица

Практично на свим фотографским сесијама, Кина се тражи да уклони одећу

Кеитх у филму "Помпеии" такође показао голо тело

Кеитх Харингтон у телевизијској серији "Тхе Гаме оф Тхронес"