Вин Диесел и Цхарлизе Тхерон су своје фанове играли на Интернету

Епиц "Фаст анд тхе Фуриоус" је популаран код многих фановаакционих филмова и холивудског глумца Вина Дизеа већ дуги низ година постају њихов идол. Да би задовољио и интригирао навијаче, филмска звезда на његовој страни у Инстаграму објавила је објаву пре недељу дана да ће ускоро отпремити видео из снимања "Форсаге 8", гдје ће он и Цхарлизе Тхерон бити заробљени.

Видео је разочарао навијаче

Неколико дана касније Вин Диесел га је задржаореч: појавио се занимљив видео на друштвеној мрежи, што је изазвало много двосмислених изјава о глумцу. На самом почетку виде се Вин Диесел, који се сједи на поду и каже да пуцање 8 фотографија "Форсаге" траје више од недјеље. "Невероватно је, 14 дана које пуцам, Цхарлизе и ја смо сишли са пуно предивних сцена. Пре тога, само сам сањао три године, али сада, коначно, она је позвана на нас ", рекао је глумац. У овом тренутку, његове ноге су се подигле и постало је јасно да овај део није Вина Дизел. Тада почиње смех, а партнер на ваљку чија лица нису видљива иза моћног торза глумца, викну: "Да, пуцам! Коначно, у овом филму! ".

За шта је Вин Диесел рачунао када је објавиотакав митинг, још увек није јасно, али Интернет је управо експлодирао са фанским прегледима о видео запису. Неки су писали да не испуњава своја очекивања, а други да је такав филм - то је глупо, али трећа, која је најмање од свега, дивила се изванредном осећају хумора глумца.

види
  • Цхарлизе Тхерон у новом интервјуу: борба са девојком, интересовање за зла и сећања на први пољубац
  • Цхарлизе Тхерон дозвољава свом сину да користи кармин
  • Роман Цхарлизеа Тхерона са моделом Габријел Аубреи

"Брзи и бесни 8" - не последњи филм

На овој слици, поред Цхарлизе Тхерон и Вине Диеселнавијачи ће видети већ омиљене глумце: Мицхелле Родригуез, Дваине Јохнсон, Елса Патаки и Тирисе Гибсон. Према неким изворима, филм ће највероватније бити Бриан О'Цоннер, коју игра покојни Паул Валкер.

У свом недавном интервјуу, Вин Диесел је рекао:да "Фаст анд Фуриоус 8" није последња слика. Након тога ће бити 9 и 10 делова, премијери који су планирани за 2019 и 2021 респективно. Али "Фаст анд Фуриоус 8" ће бити објављени на екрану за годину дана.

Вин Диесел објавио је видео са Цхарлизе Тхерон

Глума глумице није видљива на видео снимку

Видео је разочарао навијаче

Шарлиз је већ играо у акционим сценама

Извођачи "Фаст анд тхе Фуриоус"

"Фаст анд Фуриоус 8" ће се појавити на екранима у априлу 2017