Војвода и војвоткиња од Кембриџа су објавили фото-годишњу ћерку

Данас, принцеза Шарлот слави 1 годину, и јуче, уочи прославе, Кеит Миддлтон и графика Уилиам постед он својим Твиттер страници слике младог наследника престола.

Сесија за фотографије је била краткотрајна

Мрежа је објавила само 4 фотографијекоја опонаша принцезу Цхарлотте. Да сазнате да ли су још једине фотографије, или још неке, још нису направљене. Можда је данас, британски монархови ће задовољити јавност са додатним сликама.

Ове љупке фотографије је преузела Кате Миддлетон, Цхарлотина мајка, у Енмер Халлу. Ово је једна од кућа Сандрингамске палате у Норфолку, једној од резиденција краљице Елизабете ИИ.

Слике су такође одабрале Кате Миддлетон лично исастављене у истим ансамблима, али у различитим бојама. На првој слици, принцеза је ухваћена у ружичастој хаљини и истој боји боје и блузе, а на другој фотографији је девојка носила плаву хаљину и кошуље, али у бијелој блузи. И у том случају иу другом случају на челу Шарлоте била је мала заколочка у облику лука, иако зависно од одеће, била је ружичаста или плава.

У Твитеру на званичној страници Кенсингтон палате након лепих фотографија налазио се следећи натпис:

"Кејт и Вилијам су веома срећни јер могуда поделите са важним породичним тренутцима. Они верују и надају се да ће сви који гледају ове слике добити надокнаду позитивних емоција, баш као и сами родитељи. "
види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Принцеза може наследити британски престол

Цхарлотте је рођена 2. маја 2015. годинеје друго дете у породици војводе и војвоткиње Кембриџа. Принцеза Цхарлотте Елизабетх Диане из Кембриџа је четврта особа која може наследити престо Велике Британије. Пре ње, њен деда може да заузме његово место - Његово Краљевско Височанство Чарлс, Принце од Велса; отац - Принце Виллиам, војвода Кембриџа и старији брат Принце Георге.

Портрет принцезе Цхарлотте на њеном првом рођендану

Цхарлотте показује плаву оутфит

Шарлот победа на први поглед