Кате Миддлетон у Индији

Почетком априла, било је недељно путовањеПринце Виллиам и његова супруга Кеитх Миддлетон у Индију и Бутан. Направљена је дипломатска посјета за јачање односа између две земље - Велике Британије и Индије.

Кате Миддлетон и Принце Виллиам у Индији

Службена посета Кате Миддлетон са њеним супругомИндија је започела 10. априла. Пре свега, монархови су платили вријеме да комуницирају са локалним становништвом, односно онима који су претрпјели током терористичког напада 2008. године у хотелу Тај Махал. Такође, принц и његова супруга почастили су сећања на мртве.

Пар је играо крикет са децом из сламова. У исто време Кате се искрено забављала, ударајући лоптице.

Такође су се сусрели на изложби са локалнимпредузетнике и разговарали о најновијим технологијама. Истовремено, десет програмера имало је среће да освоје путовање за размену искуства са колегама из Велике Британије.

Током путовања, Кеитх Миддлетон и Принце ВиллиамИндија су присуствовали гала вечери, која је организована у знак части 90-годишњице краљице. Поред тога, краљевски пар је учествовао на следећим догађајима:

  • састанак на ручку са премијером Индије Нандаром Модијем у његовом дому Хедерабад;
  • Посета националном парку Казиранга, где је пародржали два састанка. У њима су учествовали представници јавних организација из Њу Делхија. Приоритет је дат на дискусију о питањима која се односе на дивље животиње и конзервацију животињских врста којима се угрожава изумирање. На истом месту, војвода и војвоткиња комуницирају са становницима локалног села Панбари и учествују у украшавању статуе за Параду слонова;
  • састанак са рангерсима;
  • планинарење у долини Пато;
  • посета Тхимпху, главном граду Бутана, да се састане са локалним монархима.

Поред тога, у Индији у Њу Делхију, Кате Миддлетон је посјетила дечији фонд Салаам Баалак, који подржава дјецу без дјеце. Ту су пар комуницирали са ученицима ове организације.

Кате Миддлетон и њене комаде у Индији

Док се налазимо на разним догађајима у ИндијиКеит Миддлтон је изненадила оне око њених хаљина, које су пажљиво одабрани за званичне посете. Избором одела војвоткиња приступити врло одговорно - многи од њих садржи етничке мотиве и такав, или на други начин преклапа са националном Индиан оделу.

Неке хаљине су шиване у стилу 60-70-ихгодина, која је савршено комбинована са класичним изгледом Катеа. Неколико одјеће испало је плаво или плаво цвијеће, које невероватно иду на војвоткињу и њене омиљене тонове. Такође су постојала одјећа класичног сечења црно-белих или пастелних боја.

Током посете дечијем фонду Салаам Баалак, Кате је привукла бинди на челу - традиционалну црвену тачку која се перфектно уклапа са својом варијантном хаљином у индијском стилу.

На састанку са премијером Индијеоколним људима је ударио елегантан изглед војвоткиње. Носила је тиркизну хаљину украшену везом и чипком. Слика је допуњена чамцима и квачилом боје боје у боји.

Када Кеит Миддлтон вратио из Индије, јавност је имала прилику да истражите бројне извештаје који садрже податке о догађајима и одела, који су се догодили да их посети.

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Тако, током путовања у Индију КатеМиддлетон је још једном потврдио титулу иконе стилова. Многи људи који су гледали пут краљевског пара посматрали су једнако интересовање и дипломатски успех мисије и разноликост костима Војвоткиње из Кембриџа.

За време посете Индији, Кате је носила хаљине у класичном стилу

Омиљени тонови Кате Миддлетона су плави и плави

Кејт Миддлетон са супругом, принцом Виллиамом, током посете Индији

На састанку са премијером Кате Миддлетон појавио се у спектакуларној тиркизној плочи

Многе Кејтове хаљине имају етничке мотиве

У овој одељењу Кате Миддлетон је похађала Центар за дивље животиње

Кате Миддлетон током посете дечијим фондовима

Кате Миддлетон током игре крикета са децом из сламова

Кате и Вилијам после изложбе, која је разматрала најновију технологију