Кате Миддлетон је трудна са трећим дететом

Од објављивања ангажовања Кате Миддлетона санаследник британског престола, принц Вилијам, војвоткиња из Кембриџа можда је највише разговарана особа магловитог Албиона. Свака реч Цатхерине или њено неумрло деловање могу проузроковати појаву другог дела оговарања и претпоставки, што није увијек тачно.

Конкретно, у јануару 2016. године свет експлодираогласине да је Кате Миддлетон трудна са трећим дететом. Ово се догодило због чињенице да се супруга принца Виллиам више пута жалила на неугодност и изгледала је превише уморно. Иако војвоткиња никада није искључила да ће родити једну или више дјеце, сви њени субјекти били су запањени овим вијестима, јер је Катеова кћерка, принцеза Цхарлотте, имала само 8 мјесеци у то вријеме.

Кате Миддлетон стварно чека треће дете?

Упркос поузданим изјавама једног одпознати таблоиди које је Кате Миддлетон трудила по трећи пут, није било званичних изјава представника краљевског боравка на овом резултату. Истовремено, краљевска породица није одбацила гласине о трећој трудноћи Кате Миддлетон, која је омогућила новинарима да наставе да потврдјују предстојећи додатак.

Све нове и нове публикације су загрејале оговарање"Занимљив" положај војвоткиње са њеним изјавама о томе како је Кате презентовала вест о срећном догађају својим члановима породице, и колико је срећан принц Вилијам када је сазнао да ће ускоро поново постати отац.

У међувремену, Кенсингтон Палаце неочекиваноизложен за јавни преглед радног распореда војничког пара. Сви становници Енглеске и других земаља су приметили да нема амандмана на будућу доставу и, генерално, распоред је прилично тешки и потпуно неприкладан за трудницу.

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Вест о томе шта је Кате планирала за 2016. годинупосета многим удаљеним државама и учешћу у бројним одговорним догађајима, довели су новинари да доводе у питање истину гласина о њеној "занимљивој" ситуацији. Мало касније, постојала је званична изјава која је поставила све тачке над "и" - војвоткиња не планира поново постати мајка у блиској будућности, иако она не искључује ту могућност у будућности.

кате мидлтон на положају

Кате Миддлетон је трудна

кате миддлетон са сином Георгеом

Кате Миддлетон је постала мама по други пут

деца Кате Миддлетон

Кате Миддлетон са породицом

Кате Миддлетон са супругом и сином

Кате Миддлетон и принц Виллиам

Кате Миддлетон увек изгледа добро