Беионце и Јаи З се разводе

Један од најмоћнијих парова на свету, Беионце иЈаи Зее, ово је друга година активно подвргнута гласинама о разводу. Звездана породица се сматра једним од најљепших и срећних. Званично Беионце и Јаи Зи консолидирали су своју везу у 2011. години. Буквално од венчања, доказали су се као пар "без греха". Њихова страствена и страствена љубав могла се видети на сцени у заједничкој турнеји, у личним блоговима, у штампи. Годину дана након венчања, познате личности су имале ћерку, Блуе Иви. Појава бебе била је само потврда поузданости и кохезије звезданих голубова.

Ипак, средином 2014. године у медијимапроцуреле су гласине да Јаи З мења Беионце. Према новинарима, његов избор је била америчка певачица Риханна, која је и његов човјек у послу. У том тренутку реперова супруга раскинула је активну одбацивање ових трачева објављивањем фотографије у друштвеној мрежи, где је Јаи З био са Беионцем и Риханна. Убрзо, млади су заједно наступали на концерту, на којем су публици показали страствену љубав, страст и самопоуздање.

Најновије вијести - Беионце и Јаи З се разводе!

Упркос гласним пријемима једни другима у љубавиИ топлих породичних слика, чини се да је однос између Беионцеа и Јаи З доведен до коначног развода. Као што кажу пријатељи певачице, Беионце је уморан од претварања и показивања среће. Све ово је маска и лаж. Заправо, Јаи З већ дуго вара о својој супрузи, коју сама пева. Према гласинама, пар не живи заједно, па чак и на турнеји Беионце је насељена у посебној соби.

види
  • Дзхеи Це се осврнуо и на однос са Бијонсе, "Они нису изграђене на 100% истина"
  • Продуцед би Дзхеи Зи открио да свака песма са његовог албума "4:44" је одобрен од стране Беионце
  • Нови албум Дзхеи Це "4:44" шокирана фанс открића из личног живота звезде

Све док је истина, време ће нам рећи. У међувремену, остаје само да се посматра развој догађаја.

Беионце и Јаи Зи на заједничком концерту у негирању гласина о њиховом разводу 2

Беионце, Јаи Зее и њихова ћерка на МТВ Мусиц Авардс 2014

Беионце, Јаи Зее, Риханна - љубавни троугао