Кате Миддлетон и Принце Виллиам посетили су национални парк Казиранга

Јучер, напоран дан британских монархсазавршена је у Казиранга, националном тропском парку Индије. Њихов културни програм за УНЕСЦО светску баштину подијељен је у двије фазе: емисијски програм са локалним креативним групама и састанак са организацијама које штите дивље животиње, као и разгледање парка.

Вечер код ватре у парку Казиранга

Јуче, након ручка са премијером Индије,Војвода и војвоткиња из Кембриџа стигла је у национални резерват Индије Казиранга. Време је већ било касно, па су Кејт и Вилијам одмах преузели своје дужности. Вече ове вечери учествовало је на годишњем фестивалу "Бохаг Биху", који се одржава у част прославе Асамске Нове године. Чим су сви седели на седиштима, емисијски програм је почео. Једном по једног, у ватреном оружју, породице монарха појавиле су се у домаћој индијској одећи: мале девојчице су играле плесове, мушкарци су показивали фрагменте борилачких вештина, а жене су демонстрирале своје вештине у певању. На крају догађаја забаве, Кате и Виллиам су одлучили да се боље упознају са уметницима и захваљују им на њиховом наступу. Као и обично, Кате је преферирала женску половину говорника, узимајући у обзир интересовање за своје одјеће и украсе, а Виллиам - човјека, проучавајући предмете са којима су изводили. После тога, монархови су направили неколико фотографија са учесницима фестивала.

На овом догађају, Миддлетон изабрала за себедводелна хаљина израђена од свиле и шифона из бренда Анна Суи из колекције јесен / зима 2015. Хаљина је изшла из материјала са цветним исписом у зеленим и плавим тоновима. Хаљина је украшена шљокицама које су нанете националним украсом. Ансамбл је употпуњен црним ципелама на клиновима.

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Шетња у парку Казиранга

У 2005. години ова национална резерва прославила је 100 година постојања. Богато је ријекама, тропским шумама, огромним бројем цвјетних биљака и десетинама ретких животиња.

Рано ујутро, Кате Миддлетон и Принце Виллиам,у пратњи десетак запослених у парку, отишли ​​су у центар резервата да се састану са представницима јавних организација о заштити животиња и спашавању угрожених животиња. Путовање, како је раније планирано, одвијало се на аутомобилима. Током путовања, војвода и војвоткиња из Кембриџа видео је ретку врсту носорога, који у 2/3 његовог становништва живи у Казиранга. Све до конгреса монархова пратило је водич који је неуморно говорио о животињама које живе у парку. Овде можете видети слонове, тигре, гаурове, мачке рибице, бенгалске мачке и многе друге.

Након кратког путовања, Кате Миддлетон иПринц Вилијам дошао је да се сретне са бранитељима дивљине. Комуникација је трајала дуго, а разговарано је о веома озбиљним питањима: изумирање ретких врста животиња и птица, недостатак финансирања и многи други.

За путовање у тропски парк, војвоткиња из Кембриџа је била прилично удобна. Имала је браон панталоне и кошуљу белих полка. Кејтове ноге су биле лаке мокасине.

Кате Миддлетон и Принце Виллиам уживају у плесу

Кате и Виллиам подржавају мушки тим

Виллиаму се заиста допао дечак

Кате је заинтересована за украшавање девојчица

Кате Миддлетон и Принце Виллиам су фотографисани за памћење

Војвода и Војвоткиња су упознати са мапом парка

Кате и Виллиам су прегледали парк Казиранга

У парку живи носорога

Кејт и Вилијам су се састали са представницима Њу Делхија