Кате Миддлетон и Принце Виллиам у Индији - посетили су дечији центар и упознали се

Војвода и Војвоткиња Кембриџа не престајуизненадите своје фанове. Јуче, млади људи, током своје туре о Индији, сусрели су се с талентованим младим предузетницима, отворили церемонију доделе награда Тецх Роцкетсхип, положили цвијеће на меморијалу и присуствовали вечери посвећеном 90-годишњици Елизабете ИИ. Данас је њихов дан поново почео са различитим догађајима, гдје су Кејт и Вилијам, као и увек, били потпуно наоружани.

Краљевски пар посетио је дечији центар Салаам Баалак фондације

Овај добротворни фонд је посвећен чињеници да је топази на децу са улице. Пре роњења у забаву са децом, војвода и војвоткиња из Кембриџа разговарала је са менторима из ове организације. Током дијалога откривено је да сваке године фондација помаже 7000 малих бескућника. "Трудимо се да пружимо подршку сваком детету који је на улици. Међутим, сада проблем дјеце бескућника постаје озбиљан замах, за који ми физички немамо времена. Сваког дана стиже 40 људи нове деце на станицу која се налази у центру града. Када их нађемо, утврдимо да су многи од њих претрпели трауме, неписмени и, генерално, нису обучени у елементарним стварима. Наш фонд има програме који омогућавају уличним деци да се прилагоде новим условима живота, да добију медицинску помоћ и почну да се школују ", рекао је Сањаи Рои, директор ове хуманитарне фондације у кратком интервјуу.

Као што је већ познато, Хиндус драги госте око вратастављају цвјетне вијенце, што је потврђено приликом посјете центру. Поред венце Кате Миддлетон, на њеном челу је постављена црвена тачка, бинди који је сјајно изгледао с војвођанском одећом. На састанку са дјецом жена је дошла у лагану хаљину мало познатог бренда, чија цијена је само 50 фунти, на ногама војвоткиње, беж боје са малим штиклама.

Током састанка са Фондом Фондације СалаамБаалак је имао много интересантних ствари: прво је војвода и војвоткиња Кембриџа насликао децу, а затим су играли у карруму и на крају су добили децу дар у облику великог цртежа који је означава заставе Индије и Велике Британије.

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Кејт и Вилијам сусрећу се са премијером Индије

После сретног разонода с дјецом, војвода иВојвоткиња из Кембриџа отишла је на састанак са Нарендра Моди, премијером Индије. Отишла је на ручак у његову кућу у Хајдерабаду. Догађај је трајао неколико сати и штампа је успела да ухвати врло занимљиво и необично, што се тиче пословне посјете, кадрова. На пример, како Кате седи за столом Моди и слатка кокета. Према гласинама које се "чују" из Лондона, ово понашање није волела Елизабета ИИ, и она је већ упознала принца Вилијам о томе.

За посету премијеру Индије, војвоткињуКембриџ одабрао је двослојну обојену хаљину тиркизне боје од Алице Темперлеи, Катеовог омиљеног бренда. Слика је употпуњена ципелама беж боје и торбице од ЛК Беннетт.

Принце Виллиам и Кате Миддлетон комуницирају са менторима фондова

Кате Миддлетон и Принце Виллиам упознају студенте Салаам Баалак

Није сва деца спремна да комуницирају

Кате Миддлетон

Кејт је брзо пронашла приступ момцима

Вилијам ужива у комуникацији са дечацима

Деца су донирала цртеж британским монархима

Кате и Вилијам су се састали са премијером Индије

Састанак је одржан у опуштеној атмосфери