Како су Кате Миддлетон и Принце Виллиам провели први дан у Индији?

Јуче је војвода и војвоткиња Кембриџа започелаПутовање кроз градовима Индије и Бутан. На овој турнеји у Великој Британији већ дуже време и причао много, али пре неколико дана да се припреме за првих монарха у њиховим животима који путују у ове земље, организовао је пријем за студенте из Бутана и Индије су позвани. Поред тога, новинари-секретар Кенсингтон Палаце у једној од својих изјава рекао да је програм монарха прилично заузет, што значи да ће Кеит Миддлтон обрадовати своје навијаче различите и занимљиве одела.

Војвода и Војвоткиња из Кембриџа одали су признање жртвама терористичког напада

Званични део пута је Кате и Виллиампочело је готово одмах, чим су монархови одлетели у Мумбаи. У 11 сати одржан је први излазак монарха. Посјетили су хотел "Палача и торањ" Тај Махал, како би положили цвијеће у спомен на погинулим цивилима који су убијени 2008. године као резултат терористичког напада. Картица са натписом "У сећање на рањенике и оних који су убијени због немилосрдних и бесмислених зверстава у хотелу" Тај Махал Палаце Хотел "прикачен је венац бијелог цвећа. Виллиам, Цатхерине. " После тога, неколико монарха разговарало је са особљем хотела, који су у том тешком тренутку били на послу и помогли спасавању купаца установе.

За овај догађај, Војвоткиња из Кембриџаизабрао је тамно црвену хаљину са националним индијским украсом од Александра МцКуеен-а. На стопалима Кате су носили беж ципеле од Гианвита Росси. Принц Вилим је био у тамно плавом одијелу са класичном косом, белом кошулом и полка дот краватом.

Британски монархови савршено играју крикета

После званичног дела догађаја, војвода иВојвоткиња из Кембриџа дошла је до познатог поља Овал Маидан, где су требали гледати игру крикета. Међутим, њихова љубав према овом спорту није дозволила неколико монархија да мирно седну на трибинама гледалаца, а у једном тренутку Кате и Виллиам се придружили играчима, изненадујући свакоме са одличном способношћу да се боре са лоптом. У ентузијастичкој игри војводе и војвоткиње из Кембриџа освојили су све присутне, али дјеца на првом мјесту. Чињеница да се играју са члановима британске краљевске породице у њиховом омиљеном разоноду оставила је неизбрисив утисак.

За овај догађај Кате Миддлетон се променилацрвена одела Алекандер МцКуеен за одјећу модног дизајнера Аните Донгре. Израђен је у меким коралним и тиркизним бојама. Ансамбл су допуњавали беж ципеле на клин.

Кејт и Вилијам разговарали су са људима из сламова

Након одличне игре крикета, британски монарховиотишли ​​су на састанак са хуманитарним организацијама које се боре против неписмености у земљи. Представници СМИЛЕ Фондације уређен за Кејт Мидлтон и принца Вилијама свечаности, која се обично обавља када примате важне госте: вратове носили цветне венце. Након тога краљевски пар је отишао у предграђу, где су посетили једну од школа, и био у стању да се мешају са мештанима и њихове деце. Тамо је постало јасно да локални тинејџери не могу да живим без фудбала, али Вилијам и Кејт не паничите и показао своју способност да смири лопту, што је довело до неописиво одушевљење склопљене гомиле.

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Монархови су посетили добротворну вечеру

У вечерњим сатима, британски монархови посјетили су другогдогађај: свечана вечера у њиховој части, у организацији ликова Болливоода. Место је био хотел "Палаце и торањ Тај Махал", у којем су већ посјетили ујутру. Овога пута, Вилијам се појавио пред публиком у строгом црном оделу, белој кошуљи и лептиру, а Кате Миддлетон - у луксузној двослојној плавој хаљини Британског дизајнера Јенни Пацкхам-а. Бежевни вез који је украшао ову шиканску одећу направљен је у Индији, уочи посете. На слику војвоткиње допуњавале су огромне наушнице са плавим камењем индијског жига Амрапали.

Принце Виллиам и Кате Миддлетон се скоро памтили на оне који су убијени током терористичког напада 2008. године

Принце Виллиам и Кате Миддлетон поставили су венац у знак сећања на погинулих у хотелу

Принце Виллиам и Кате Миддлетон на терену Овал Меидан

Принце Виллиам током игре крикета

Церемонија поздрављања драгих гостију

Кејт и Вилијам присуствују једној од локалних школа

Кате и Вилијам комуницирају са становницима слома

Монархови играју фудбал у сламовима

Принце Виллиам и Кате Миддлетон на свечаној вечери са боливудским фигурама