Кеит Миддлтон и графика Уилиам приредио је пријем за студенте из Бутан и Индије

Монархови краљевског двора Велике Британијевеома напоран распоред и проводе доста свог времена на различитим путовањима. Међутим, путовање у Индију, које ће се одржати од 10. до 16. априла, биће први пут. Да би боље упознали традицију и људе ове земље, војвоткиња и војвода Кембриџа организовали су пријем за студенте из Индије и Бутана у Кенсингтон палати.

Састанак са Кате и Виллиамом је био у опуштеној атмосфери

Пре издавања војвоткиње и војводе Кембриџасекретар за штампу Краљевског суда саопштио је кратку изјаву за штампу: "Овај састанак за краљевску породицу представља нову шансу да научите о становницима Бутана и Индије нешто ново и занимљиво: најновије вести, историју, културу и традиције".

Након тога, пре него што се појавила штампа принц Вилијам иКате Миддлетон. Као што је раније речено, за овај догађај војвоткиња изабрала је хаљину из трговачке куће Индиан Салони вредну 500 фунти. Војвоткиња је у то време одлучила да носи одећу која је потпуно сакрила ноге, јер су на том састанку скоро све девојке носиле дугу одећу. Хаљина је била двослојна: на густој плавој тканини била је мрежа исте боје са узорком "грашка". Према експертима, Кате је, као и обично, демонстрирала елеганцију и префињеност са својом одећом. Наушнице са дијамантима и сафирима допуњавале су слику Миддлетона. Принце Виллиам је био обучен у строгом пословном оделу у тамно плавој боји.

Пријем је одржан у веома пријатељској атмосфери,где су се монархови, као и увек, понашали лако и много се насмејали. Током догађаја, на примјер, испоставило се да Кате Миддлетон воли индијске кухиње, јер има много различитих зачина, а Виллиам, напротив, присталица енглеских јела. Коначно, војвода из Кембриџа шокирао се: "Сада у Мумбају, око 35 степени, а уморна сам од зиме! Стварно желим ићи на одмор. "

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Програм путовања у Индију је веома богат

Као секретар за штампу у Кенсингтонупалата, пут Виллиам и Кате почиње са главним градом Индије - Мумбаи. После тога монархови ће отићи у Њу Делхи и Казиранга, национални парк Индије. Потом ће Кате и Вилијам посетити град Тхимпху, главни град Бутана, и завршити путовање 16. априла у Таџ Махалу.

Кате Миддлетон и Принце Виллиам

Састанак је одржан у пријатељској атмосфери

Кате је била заинтересирана да зна више о Индији

Кате је заинтересована за комуникацију са младима из Индије

Војвоткиња се шалио и много се насмејао

Нико није остао без пажње војвоткиње