Отисци Уилиам и Кеит Миддлтон посета школама са тешким децом

Након што су штампани подаци објавилиЧињеница да се краљевски пар ретко појављује у јавности, принц Вилијам и његова супруга отишли ​​су да прегледају школе у ​​Лондону. Кате и Виллиам посетили су четири школе које су представиле програм "ХЛП" - подршка и помоћ тешкој деци.

Пут краљевског народа није био лак

Кејт и Вилијам су дошли у једну од школа за комуникацију са децом и дискусијом о проблемима организације "ХЛП". Тамо су се упознали са оснивачем ове заједнице Патрицк Риган и његовим члановима. Упркос чињеници да је питање тешко образованих младих веома озбиљно, Кејт и Вилијам се често шалили и смејали, што је мало олакшало ситуацију. Након састанка са менторима и ученицима, краљевски пар пажљиво је слушао Патрицов извештај. "Након што сам видео своју дечака са заштитним прслуком испод своје одеће и плашио се да ће га пуцати у школу, нисам могао ништа друго да мислим. Међутим, док сам размишљао, дечак је рањен 6 пута ножем у врату, али је преживио. Убрзо сам срео девојку која је сањала да није убијена. И све ово се десило у школама ", творац" КхЛП "започео је свој говор. Даље је објаснио колико је тешко организовати рад са тинејџерима и како му је захвалан колегама који раде с њим. Након извештаја, Кејт и Вилијам гледали су филм о проблемима младих у школама и захвалили су особљу "ХЛП-а" за велики допринос образовању тешких младих људи.

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

"ХЛП" помаже тинејџерима да се врате у нормалан живот

Добровољна организација "ХЛП" је створена1996. године у Лондону након што је Патрицк Риган затражио да помогне ученицима и наставницима. У то време служио је у цркви и није размишљао да нешто промени у свом животу, али злочин међу дјецом навукао га је на размишљање о томе шта се дешава. Сада, ХЛП ради у 75 школа у Лондону и нуди разне програме рехабилитације: сиромаштво, насиље, расизам, управљање језивима, самоубиство итд.

Кате Миддлетон и Принце Виллиам

Супружници похађају школе

Краљевски пар упознаје директора школе

Краљевски пар комуницира са навијачима

Многи осмехови помажу да се смири ситуација

Школа посета

Упознајте менторе КСЛП

Сви слушају Патриков извештај

Филм о проблемима младих навели смо да размишљамо