Насљедници глумице Аудреи Хепбурн показали су ретке слике звезде

У оквиру јединствене изложбе фотографија "Аудреи Хепбурн: портрети иконе", синови изузетне британске глумице показали су јавности ретке и непознате слике.

Победник Оскара појављује се на фотографијама у свим сјајем њеног шарма, женствености и лепоте. Да видим шта је госпођа Хепбурн сада била на Интернету.

види
  • Емили Ратјаковски се упоређује са Одри Хепбурн
  • Анне Хатхаваи Биографија
  • Аудреи Хепбурн у старом времену

Права икона стила

Одри Хепбурн је препознат као моделживот. Била је муз из познатог француског цоутуриера Хуберта Живансија. Изузетна и истовремено изненађујућа у својој једноставности, слика Одри покушава да копира многе познате личности у данашње време. Али, неопходно је препознати, није тако једноставно, пошто је звезда "римског одмора" и "Доручак код Тиффаниа" једноставно јединствена!

Наравно, појављивање нових, до сада необјављена фотографска глумица, узроковала је озбиљно мешање у штампи и међу навијачима њеног талента. Сина глумице, модела и филантропа, Луца Дотти и Сеан Хепбурн Феррер, сретно су приказивале своје фотографије. Главни циљ овог пројекта је да демонстрира јавности шта је Аудреи у стварном животу.

Била је невероватна жена - елегантна, модерна, скромна, талентована.

Бриљантна Аудреи Хепбурн је имала веома тешку судбину

Призната икона стила, музика самог Хуберта Зхевансхија

Његова прва велика филмска улога зарадио јој Оскара

Глумица Аудреи Хепбурн Мултиплаиер

Последњих година свог живота посветила је добротворне сврхе