Ким Кардасхиан је родила друго дете

Неколико напорних месеци чекања иза, иФанови Ким Кардасхиан више не морају да погодају када је родити. Непријатељска звезда америчког шоу бизниса по други пут је постала мајка недавно. 5. децембра 2015. године Ким Кардасхиан је родила друго дете, што је одмах пријавила на страницама свог службеног сајта. Неколико сати касније, вијест је већ објављена у друштвеној мрежи, а срећни родитељи заспали честиткама.

Немојте се мењати

Необјашњена страст америчке представедруштвене мреже познате дуго. О сваком догађају који се дешава у њеном животу, Ким одмах дели са претплатницима. Након учења почетка друге трудноће, одмах је обавијестила вијест о читавом свијету.

Ким Кардасхиан је трудна

Ким Кардасхиан, Кание Вест

Заобљени абдомен Кардасхиан

Током свих девет месеци, Ким Кардасхианкоје сви активно расправљају, који нису лијени. Иста звезда само је загрејала интерес јавности за његову особу. Она није пропустила да реагује на гласине о коришћењу услуге сурогатне мајке. Да би свима доказала да има властиту бебу, Кардашијан је више пута показивао на својим фотографијама фотографије у голи, стављајући нагласак на заобљени стомак.

Чим је Ким Кардасхиан родио двоје дјецењено име је поново испуњено страстом. Разлог за ово је име које је дато новорођенчету. Ким и Кание Вест су одлучили да свој син сасвим претенциозно - Саинт Вест. Друштвене мреже су одмах експлодирале на стотине карикатурних мемова у којима су се корисници изјаснили за избор младих родитеља. Дечак је био приказан са оловом на глави, а Ким је била улога Богородице. Нису игнорисали Кание Вест-а, приказивши репера као апостол-мученика.

За такве трикове, пар звезда још нијереаговао. Вероватно је да Кардасхиан није на то. Дечак, рођен у раним децембарским јутарњим сатима, одлично се осећа, а његова мајка се опоравља од операције. Чињеница је да су лекари открили грудну презентацију неколико недеља пре рођења, а беба није прихватила другу позицију до рођења. У 37 недеља, Ким су водили водећи лекари у Лос Анђелесу.

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Без сумње, Ким Кардасхиан са страница друштвене мреже ће и даље одговорити злостављачима који су иронично изнад своје одлуке са супругом, па се радујемо развоју догађаја.

Сцандалоус Кардасхиан

Шармантан Ким

Ким негира гласине о сурогатском мајчинству

Ким са мужем и кћерком

Ким и његова ћерка Север Запад

Кардашијан на црвеном тепиху