Риханна жута хаљина

Популарна америчка певачица РиханнаВоли да шокира јавност. Штавише, не само њиховим понашањем на сцени, већ и сликама у одећи. Већ смо већ певали пјевачице у инсанели искреним одјећама, прозирним хаљинама, спектакуларним фризовима и шминкама, о којима већ више од мјесец дана разговарамо на Интернету и сјајним публикацијама. Следећа велика издања Рихане на црвеном тепиху била је Мет Гала, која се у модном свету назива и "Осцар".

Хаљина која се не може заборавити

Овај догађај одржан је у ноћи од 4. до 5. мајаМузеј уметности у Њујорку. Да би дошли до гласне друштвене забаве са масом познатих личности, било је потребно купити карту вредну двадесет пет хиљада долара. Овом приликом, звезде са светским именом пажљиво бирају ефективне хаљине и настојају да се надмаше. Риханна је очигледно била најсјајнија у 2015. години, јер је њена одјећа прикупила све папараззе близу ње, упркос чињеници да је пажња посвећена и Ким Кардасхиан, Беионце, Милеи Цирус и Јеннифер Лопез.

Посебна гледишта дала су жутој хаљини РиханеСа волуметријским возом и крзном. Неки блогери и новинари имају утисак да ниједан специјалиста није радио за такво ремек-дело и јасно је неколико година. Како је касније постало познато из усана певача, да је костим стварала две године кинески дизајнер Гуо Пеи. Жута хаљина Рихане има вишеметарски огромни воз, обрезан жутим крзном и везан златним обрасцима.

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Дзхеи Це се осврнуо и на однос са Бијонсе, "Они нису изграђене на 100% истина"
  • Лиам Хемсвортх и Маили Саирус провели викенд у кругу родбине

Риханна хаљина која је упалила мрежу, дуговреме је било у виду и слушању. Чињеница је да су корисници интернета почели да стварају пуно смешних мема, од којих је најпопуларнија постала сличност шљака са омлетом и база за пиззу.

Риханна у жутој хаљини

Риханна подиже кораке са исправљеним возом

Тихохранитељи Рихане помажу јој да носи воз

Крзно на манекену

Мемес о Риханиној хаљини

Меме о Риханиној хаљини у облику печења

Меме на Риханиној пржени кромпирној хаљини

Меме о Риханиној хаљини у облику квачила

Меме о Риханиној хаљини у облику пице са парадајзом