Поп Јеннифер Лопез

Америчка звезда - певачица, плесачица, глумицаИ успешна пословна жена, Јеннифер Лопез, постала је позната не само због својих талената, већ и због њених изванредних облика. Његова луксузна "пета тачка" била је тема разговора дуги низ година. Мушкарци се обожавају звездама, а жене имају тенденцију да буду попут ње. Осим тога, сама Јеннифер Лопез је веома поносна на плажу, која је чак одлучила да је осигура за милион долара. Па, заиста заслужује пажњу!

Параметри Дзхеннифер Лопез фигуре

Врући латински Американац, изворно из Бронкса,Има завидне форме. А звезда на сваки могући начин то показује, облачења у луксузним, опремљеним тоалетима, дубоким резовима и деколетом. Јеннифер Лопез је власник врсте ликова - крушка. Са растом од 1,67 м, тежак је око 55-56 кг. Али параметри звезде 94-65-100 цм.

Јаи Ло је остварио огроман успех не само уМузика и кино, али и своју популарност у модној индустрији, стварајући бренд Ј.Ло. Она производи под сопственим именом збирку одеће и парфема, која је у великој потразњи.

Јутра Јеннифер Лопез

На изванредној "петој тачки" звијезде се говоре свуда. Код 46, глумица је сретно сједила на сцени и флаунтс улицама у кратким хаљинама. И, упркос чињеници да данас певач има такмичара Ким Кардасхиан, међутим, звезда сваки пут доказује да је то најбоља.

У јесен је у Вегасу одржан музички фестивал,где је певач био главни гост програма. Приликом наступа, Џенифер Лопез је на позорници демонстрирала затегнуту дупе, обучену у заводљив бијели купаћи костим. Такав дар је јавност примио топлим и олујним аплаузом. Певач је убрзо обећао да ће их поново задовољити и најавио нове концерте, који су планирани 2016. године у Лас Вегасу.

Упркос свим добротницима, постоје и они којиТврди да је Јеннифер Лопез направио пластику задњице. Иако сама певачица тврди да су сви Латиноси познати по својим обликима устаје, а еластични свештеник није само хередитизам, већ и резултат дуготрајног и исцрпљујућег тренинга.

види
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Дзхеннифер Лопес и Алекс Родригес: нови детаљи из живота звезда у новом интервјуу
  • Дзхеннифер Лопез хода на Хамптонсу са Алексом Родригесом и децу

Упркос чињеници да је звезда пре неколико годинародила је близанце, данас је њен лик и даље секси и женски. И то се види на фотографијама, где звезда и његова ћерка долазе у базен. Вриједно је напоменути да је личност Џенифер Лопез у купаћем костиму врло витка, да је добар притисак видљив на стомаку, а њене ноге су дивне.

пхото схоот Јеннифер Лопез

Јеннифер Лопез у бијелом купаћи костим

Јеннифер Лопез у белој хаљини

Дзхеннифер Лопес на сцени

Лепота Јеннифер Лопез

Јеннифер Лопез воли искрене хаљине

сценографија Јеннифер Лопез

Џенифер Лопез са кћерком у базену

вечерња слика Џенифер Лопез