супруга Вина Дизела

Познати амерички глумац Вин Диеселпостао је познат не само због својих улога као борбе и невјероватног момка, већ и због његовог наступа. На крају крајева, то је било атлетско тело које је помогло глумцу да започне успешну каријеру у биоскопу и постане најпопуларнији перформер у модерним акционим филмовима. Врхунац ове улоге дизела је обријана глава, која је глумац савршено ушла у слику боунцерса и бурглара. Међутим, не само да су продуценти и сценаристи обраћали пажњу на изглед Вин Диесел-а. Импресиван поглед на Вино такође игра у његове руке иу свом личном животу. До сада је једно од најсензационалнијих било питање, ко је супруга Вин Диесела?

Сви се сећају турбулентног романа Вина Диесела са својим колегом"Брзи и бесни" Мицхелле Родригуез. Многи су се кладили на њихову везу са којим ће се ускоро убрзо увести пар. Међутим, љубавници су се срели мање од годину дана. Следећи пут када је глумица поново изабрала девојку од колега да ради на сету филма "Три Кс-је". То је био чешки модел Павла Харбкова. Али овај однос је трајао приближно исти као и претходни.

Вин Диесел је 2008. године постао неочекиван за свеотац. Тада је имао аферу са пријатељицом Палом Јименез. Од ових односа нико није очекивао било какву озбиљност. Али су постали судбоносни у животу глумца.

Жена и дјеца Дизела

Палома Јименез није постала супруга Вин Диеселазванично. Међутим, у пракси овај пар је један од најсјајнијих и најјачи. Након рођења вене Вин Диеселове кћери Ханиа Рилеи, сви су мислили да ће се звезде поделити. Међутим, Диесел и Јименез су одлучили да свима докаже да љубав и хармонија постоје без печата у пасошу. Године 2010. Палома и Вино су имали сина Винцент Синцлаир. Овај догађај постао је тачка у разговору да је однос актера са моделом осуђен на пропаст. Коначно, сви су веровали у овај пар, када су у марту 2015. имали треће дете - девојчицу која се зове Паулина. Ово име је изабрано у част блиског пријатеља Вина Пол Вокера, који је трагично умро пре две године.

види
  • Цхарлизе Тхерон појавио се на премијери "Фаст анд Фуриоус 8" у рукама Вин Диесел
  • Лични живот Кристанна Локен
  • Вин Диесел и Дуане Јохнсон су се свађали, завршавајући радове на "Форсаге 8"

Амерички звездани брутални момак се не сакривањегова породица. У већини случајева његова супруга и дјеца прате црвени тепих, премијеру филма и презентацију Вин Диесела. Ова звездана породица постала је примјер онога што је важно, које "вријеме" је за људе људе, а не званичне потписе и печате. Дакле, познати Вин Диесел има два конфликтна стања одједном. Са једне стране, он је срећан водитељ велике породице, а са друге, законски, и даље завидан бацхелор.

Вин Диесел и његова супруга Палома Јименез

Вин Диесел са супругом на премијери Ридика у Лос Анђелесу

Вин Диесел са својом породицом на церемонији отварања звезде на шеталишту славних