Вин Диесел Гаи

Познати четрдесет и осам година стар Холивудски глумацВин Диесел, чије је право име Марк Синцлаир Винцент, постао је један од најзначајнијих међу звездама, а не само захваљујући његовом филмару. Гласине о нетрадиционалној оријентацији пролазе дуго времена, али Вин Диесел је успио одбацити трачеве и тражиоце сумњивих сензација. Да ли је тачно да је Вин Диесел геј, и зашто је његова оријентација постала предмет дискусије? Хајде да схватимо.

Извори гласина

Године 2001. глумац је глумио у култном филму"Брзи и бесни", а његов партнер је била глумица мексичког порекла Мицхелле Родригуез. Млади људи су постали толико близу да је романса на екрану претворена у праву. Међутим, романтични састанци нису дуго трајали. Флопи Мицхелле, која је позната по свом бескрајном темпераменту, одлучила је да се удружи са Вин Диеселом. Глумац је реаговао на ово прилично мирно. Убрзо је постало познато да је бивша девојчица Дизел окренула везу са Кара Делевином. Бисексуална оријентација Родригуез баци сенку на репутацију свог бившег дечка. Незадовољни новинари су пожурили да сазнају каква је оријентација Вин Диесел, и колико је партнера учествовало у интимним гамбитима паришког пара. Једна добро позната и прилично ауторитативна публикација није чак ни покушавала да провери информације о геј Вин Диесел објављивањем чланка о његовој нетрадиционалној оријентацији. Глумац је одлучио да ћути.

Иначе, то је његова тајностузрок гласина. Лични живот звезде "Форсаге" одувек је био и остаје мистерија иза седам печата. Глумац се никада није везао везама брака, а девојке у јавности су се изузетно ретко појављивале. Свакако, ово понашање чини да фанови сумњају у своје омиљене глумце.

Недавно је Вин Диесел одлучио да интервјуише,који се дотакао теме његове сексуалне оријентације. Рекао је да нема појма зашто му се оговарало. Човек је поносан на хетеросексуалну оријентацију, али није спреман да докаже своју вриједност, оглашава свој лични живот. Никада се ниједан човек није сматрао Вин Дизелом као сексуалним објектом, рекао је глумац.

Неоспорни докази

После романа са чешким моделом Павловом Харбковом,који је трајао неколико месеци, Вин Диесел се дуго није усуђивао на нову везу. Међутим, 2008. године представио је својим навијачима невероватно изненађење, што је доказало своју невиност ЛГБТ заједници. Палома Јименез, фото-модел мексичког порекла, дала је глумцу кћерку. Девојка која је рођена 2. априла именована је Цханиа Рилеи. Две године касније, Вин Диесел удвостручио је статус свог оца, пошто му је грађанска супруга дала сина Винсента Синцлаира. Момак је добио име у част свог оца. Али чак и овај срећни отац није стао! Компанија старији сестри и брату у марту 2015. била је Паулина. Девојка је добила име Вин Диесел у част Паул Валкер-а. Са изгубљеним 2013. године, глумац Дизел је везао снажна пријатељства.

види
  • Кара Делевин постриглас налисо за улогу
  • Реклама маскара са Цара Кара Делевин забрањено да се прикаже
  • Збогом, дредови! Вил Смит одсекао косу свог сина Јаден

Присуство три деце - аргумент је тежак, али глумацјош увек није спреман да живи са женом, иако вољен, под једним кровом. Ова чињеница такође не доприноси нестанку гласина. Немојте заустављати злонамјерне и стално разматране у штампи информације о романима глумца са холивудским познатим личностима. У његовим рукама Цармен Елецтра и Мариах Цареи су имали времена да посете. А зашто би Дизел сакрио своју неконвенционалну оријентацију, ако у свијету шоу бизниса то није сензација, а такве вијести су цивилизирани људи лојални?

Вин Дизел у младости

Хандсоме Вин Дизел

Глумац Вин Диесел

Брутал Вин Дизел

Вин Диесел и Палома Јименез

Вин Дизел са својом старијом ћерком Цханиа Рилеи

Кћер Вин Дизел на Папиново раме

Вин Диесел са цивилном женом и ћерком

Вин Диесел са сином