Дебитовао на Броадваи-у

Љубитељи познате холивудске звезде КираНајтли, званичник куће Шанел пресрећан: своју омиљену Цонкуер Броадваи. Дакле, први пут британска глумица глумила у представи, која је одиграна у роману француског писца Емилиа Золиа "Терезе Ракен".

Мало о парцели

Млада жена по имену Тереза ​​остала је сирочаду младости. Подигла га је деспотска тетка која није хтела да замени мајку с мајком. У нади да ће бити вољен и жељи, она пристаје да се уда Камил, бол и себичне природе који могу отуђити момку свима. Али овде поново Тереса не може бити срећна - приликом прве прилике, њен муж почиње олују са пријатељима Лаурентом.

Кеира Книгхтлеи на сцени Броадваи

Цео октобар у Њујорку је у пуном замахупредлози производње. Узгред, то није без својих необичности: на пример, у сред акта, без икаквог разлога, без икаквог разлога, један од гледалаца устао из свог седишта и отишао на лице места, а затим почео да виче на британском звезде. Наравно, у првим секундама дворана је мислила да је то део емисије. На крају крајева, Кира је Наитли и њен колега у представи Габријел Еберт све ово време је наставио да игра своју улогу, игноришући бунтовни публику. Све ништа, али касније, с обзиром да је он игнорисао, почели да вичу још гласније: "Треба ми твој одговор! Да ли ме чујете? ".

На срећу, преступник се повукао из стражарског стражара, алиуспео је бацити букет испод стопала Кире Најјли. Племенити Еберт, који је играо жену глумице, бацио је цвеће са бине на аплауз аудиторијума.

види
  • Кира Наитли "отараси" од стана у срцу Њујорка за $ 6 милиона
  • Кира Наитли волео да се ослободе стреса помоћу алкохола!
  • Обожавалац Кире Најјли осуђен је на обавезно лијечење менталних поремећаја

Подсјетимо да премијера представе "Тхереса Ракен" треба очекивати 29. октобра на Броадваиу у позоришном студију 54, гдје сви могу уживати у драми своје омиљене глумице.

Кира Книгхтлеи као Тереса Ракен

Кеира Книгхтлеи игра у представи на Броадваиу

Кеира Книгхтлеи на Бродвеју

Кеира Книгхтлеи на црвеном тепиху

Кира Најтли и њен супруг на Оскарима

Кеира Книгхтлеи и њен супруг