Кате Миддлетон и Ким Кардасхиан

Ким Кардасхиан сања да постане блиски пријатељ Војвоткиње из Кембриџа и спава и види како ће њена ћерка Север играти с Принцеом Кеитховим сином Џорџом. Миддлетон сам избјегава звездану стварност.

Обсессион Кардасхиан

Кимов ентузијазам за 33-годишњу војвоткињу веома је слична опсесији, рекао је инсајдер. Она сања да уђе у затворени круг пријатеља будуће краљице Велике Британије.

Чак и живи на различитим континентима није препрека за истрајну 34-годишњу америчку жену, она је спремна да константно превазиђе огромну дистанцу због духовног пријатељства са аристократа.

Кардасхиан наставља помоћнике војвоткиње, тражећи од њих да убеђују Кате да организује састанак између Георгеа и Севера. Затим Ким планира организовати фотографисање на игралишту краљевске палате.

види
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона

Непристојан Кеитх

Војвоткиња методично одбацује било какву иницијативуопсесивној секуларној лавици, којој је досадно немогућност личне комуникације са супругом Принца Виљемом. Звезда мора да комуницира са својим "идеалом" преко њених помоћника.

Раније је Ким покушала да упозна Кате у Лондону, послајући јој неколико ствари из своје линије одјеће као поклон, али су поклони одмах враћени, тражећи да више не узнемиравају монархову особу.

Ким је опседнут Кеитхом Миддлетоном

Војвоткиња одбацује пријатељство 34-годишњег Ким Кардасхиан-а

Кардашијан са својом кћерком Нордом

Кате Миддлетон са Принцеом Џорџом

Кате Миддлетон са својом девојком и истовремено сестром Пиппа

Кате је одбацила одећу као поклон од Ким Кардасхиан