Никол Кидман у младости

Звезда филмова "Моулин Роуге", "Догвилле", "С широкимзатворених очију "и многи други увек изгледа невероватно, било да је на црвеном тепиху или окружени пријатељима. Њени плави увојци Маницуред и невероватно бели кожу било које девојке би завидим. Као млада Никол Кидман је једном написао у свом дневнику: "Сунце је штетан за кожу, она је стара и осушити га." Од тада, ћерка лекара тежи да се сунчају на тон бронза коже и уопште није срамота.

Млада Никол Кидман - чињенице о њеној младости

Свет је сазнао за младу звезду из исечка Пат Вилсона"Боп гирл", а касније и 15-годишња глумица појавила се у првом филму филма "Божић у шуми". Вреди напоменути да до данашњег дана божићни празници у Сједињеним Државама показују овај филм.

На 16 година, глумила је у серији "Пет миља"поток "и допустити да улога буде секундарна, али је популарност у Аустралији довела глумицу. Поред тога, од средине осамдесетих година, Кидман је позван да прави филмове, преко којих све више постаје фаворит јавности ("Бандити на бициклу, вожња ветра").

Паралелно са снимањем у филмовима, Ницоле се појављује у познатим позоришним продукцијама: "Сесаме Стреет" и "Рурал Працтице".

Када је имао 20 година, појавио се у филму"Емералд Цити", девојчица је номинирана за награду Аустралијског филмског института у категорији "Најбоља глумица". Две године касније, сцреенсхоти трилера "Мртав мир". Његов успех отворио је младом Николу врата у Холивуд.

види
  • Модел и глумица Зое Кравитз помислила је на живот под једним кровом код Ницоле Кидман
  • Ницоле Кидман је Кеитх Харрингтон у неугодну ситуацију у ваздуху
  • Кански филмски фестивал 2017 - црвени тепих, церемонија отварања, звезда и филмски фестивал одела

Никол Кидман у младости и сада - тајни лепоте

Гледајући фотографију 48-годишње глумице сада разумијете,те године наглашавају своју невероватну лепоту. Поред тога, Кидман је сретан да са новинарима дели правила која се придржавају свакодневно:

  • покушава да пије најмање 8 шоље воде дневно;
  • јутро почиње контрастним лежиштима за лице;
  • Вече се завршава са купатилом од мете.

Глумица Ницоле Кидман у младости

Млада Ницоле Кидман

Ницоле Кидман у филму

Ницоле Кидман на почетку каријере

Фотографија Ницоле Кидман пре брака

Ницоле Кидман и Том Цруисе