Бредли Купер и Ирина Шејк раздвојили су начине

Мрежа је недавно представљала гласине да Брадлеи Цоопер иИрина Шејк се раскинула. Ово није изненађујуће, јер за парове ове скале карактерише екцентрична дјела или, једноставније речено, играње на јавност. Али да ли је стварно тако? Покушајмо то схватити.

Љубавна прича

Почела је романа Ирине Схеик и Брадлеи Цооперрелативно недавно - у пролеће 2015. године. У сваком случају, у овом тренутку је општа јавност сазнала да су се неки од најлепших људи нашег времена почели сусрести. Са сујеверношћу и непријатељством за оглашавање блиских односа са познатим личностима, Ирина Шејк, као и Цоопер, не оставља никакве коментаре о свом роману. Међутим, након што су папараци узели неколико слика пара, почивајући се на италијанској обали у рукама једни друге, звезде престају да негирају очигледне и признају да су заједно.

Заједно, упркос гласинама

Глумац Брадлеи Цоопер и модел Ирина Шејк - пар,што се види из далека. Шарен, светао, незабораван. Није ни чудо што су гласине кружиле око њих уз омамљену брзину: неки кажу да је Брадлеи толико заљубљена у Ирину да се припрема да јој понуди понуду сваког дана. Други, са потешкоћама да прикривају своје мрмљање, преносе вест да су Брадлеи Цоопер и Ирина Схаке раздвојили начине. Ипак, и први и други извори су далеко сигурни, барем за сада.

Блиски пријатељи пар љубави су се сложилиСхаре неке детаље из познатог романа штампе, и открио следеће: Цоопер и Шеик заиста заљубљени једно у друго, веома срећна и ужива слаткиша букетни периоду у односу. Обојица су добили ударац из како се ствари одвијају.

Намера љубитеља је веома озбиљна и планира- далекосежна, јер, како је постало познато, одлучили су да живе заједно. Ово се догодило након што је Цоопер признао Ирини Шејку у љубави. Брадлеи је покренуо заједницу са лепим моделом. Пар је одлучио да се насели у Њујорку и тренутно активно траже становање.

види
  • Бредли Купер "дигли на сцену" у Гластонбури
  • Домаћица да је неопходно: Ирина Схаик на тржишту пољопривредника
  • Ирина Схаик и Бредли Купер на забави у част завршетка снимања музички "А Стар Ис Борн"

Пожелимо им срећу и надајмо се да ће нам пар Ирина Шејк - Бредли Купер дати само позитивне вести!

Ирина Шејк

Модел Ирина Шејк

Руски модел Ирина Шејк

Глумац Бредли Купер

Брадлеи Цоопер

Брадлеи Цоопер

Брадлеи Цоопер и Ирина Схеик заједно

Бредли Купер и Ирина Шејк шетају

Брадлеи Цоопер и Ирина Схеик пољубац