Принце Виллиам и Кате Миддлетон

"Сваки корак, и свака реч" - пар КембриџаДуго је навикнута на велику пажњу папаразија и новинара. Вест о породичном животу принца Виллиама и Кате Миддлетона је увек сензација, то су "вриштања" наслова штампаних публикација и прилика за дискусије за јавност. Хајде да питамо шта се дешава у животу младих супружника и њихових младих наследника.

  1. Цео свет је задржао дах и чекао истоЛепота Кате "ће изаћи из депресије и поново почети да испуни своје краљевске дужности. Раније је пријављено да је млада мајка која је недавно родила друго дете - лепа принцеза Цхарлотте, веома ретко присуствује било којој активности и проводи сва времена са децом. Штавише, штампа је добила информацију да је чак и краљица Елизабета ИИ забринута због стања војвоткиње, па је чак унајмила и психоаналитичара како би помогла девојчици да изађе из постпарталне депресије.
  2. Такође је информативно поље око краљевскогПородица је испунила вест да је краљица одбила да подржи принца Виллиама и Кејт Миддлетон, мотивишући њену радњу са неоправданим трошковима младе војвоткиње.
  3. Ушао у штампу и друге вестиПородични живот принца Виљема и Кејт Миддлетон, на пример, постало је познато да војвоткиња воли да развесељује свог сина и мужа са јелима сопственог кувања. Наравно, мала Шарлот ће имати прилику да мало касније процени кулинарске способности мајке, јер док је беба на дојењу.
  4. Не без скандалозних детаља: Забрињавајући да је јавност објавила вести да је принц Цхарлесов син и кћерка, војвода Кеитх Миддлетон, љубоморна због своје вере свом новом колеги. Да ли је тај скандал био неоснован или постоји стварна претња браку Кембриџа, још није позната.
види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Такође, из најновијих вести о Принце Виллиам и Кате Миддлетон, постало је познато да ће пола године мале породице Цхарлотте слиједити на острву Мистиц, у апартманима Ауроре.

Крштење мале принцезе Цхарлотте

Принце Виллиам и Кате Миддлетон са својим првим рођацима

Принце Виллиам и Кате Миддлетон срећни родитељи