Кеира Книгхтлеи на једном од догађаја

"Љубав је невероватан осећај", каже Кира.Најтли у интервјуу магазину Елле. - Осјећај који женама даје велику снагу: не спава, истовремено врши многе задатке и, што је најважније, мијења унутрашњу самосвест. Научио сам да прихватим себе! ".

Кеира Книгхтлеи сија и прикупља похвале модних колумниста

Кира је једна од ретких међу Холливоодомглумице, које су себи дозволиле дуготрајно породиљско одсуство. Подсетимо се да је Кира родила ћерку у мају и након тога покушала да не привуче пажњу. Глумица се појавила на друштвеном догађају у невероватној форми, женственој и скромној одјећи. Већ се глумица спрема да се врати на позориште Бродвејског, где је активна припрема за производњу романа "Тхереса Ракен" од стране француског писца Емиле Зола. У плочи, класични љубавни троугао - муж, жена и љубавник, али прича представља мноштво изненађења и неконвенционалних окрета. Премијера је заказана за октобар, а сада, поподне су пробе, а увече Кира сија на забаве.

види
  • Кира Наитли "отараси" од стана у срцу Њујорка за $ 6 милиона
  • Кира Наитли волео да се ослободе стреса помоћу алкохола!
  • Обожавалац Кире Најјли осуђен је на обавезно лијечење менталних поремећаја

Елегантна црна хаљина са светлосном драперијомсукња и нагласио струка, црвена високим потпетицама ципеле и чарапе отвореном - истакао крхкост звезданих личности и допринео Кира на забави у част предстојеће премијере у Њујорку. Фасхион коментатори и новинари истакао женски имиџ глумице и одличној физичкој форми.

Мода коментатори забележили су слику Кире на премијери

Глумци представе "Тхереса Ракен" на премијери

Кеира Книгхтлеи је почео да присуствује догађајима