Ирина Схаик и Бредли Купер

Познате особе су увек наоружанеПажња јавности. Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер, који покушавају да сакрију свој однос, нису изузетак. Упркос чињеници да је модел остао нем, а глумац оштро демантовао романтичну везу, можемо рећи да је Ирина Схаик се састао са Бредли Купером.

Роман Шејк и Купер

О томе како су Ирина Схеик и Брадлеи ЦооперУпознали, не помињу. Познато је да се то догодило у првим данима априла 2015. године на секуларној забави, коју су организовали заједнички познати модели и глумац. У то време, Ирина се и даље састајала са згодним Цристианом Роналдом, али однос због честог издаја спортисте био је у непрестаној ситуацији. Прво, дао је изненађење у облику дјетета, кога је родио сурогат мајка. Онда је престао да изговара, упознајући младе моделе и глумице на препуном месту. Упркос чињеници да је почетком 2015 године у марту позвао Ирину своју жену, постала је позната о прекиду везе звезданог пара.

У животу холивудског глумца пре овог познаникатакође, све није било тако глатко. Године 2006, његова жена била је Јеннифер Еспосито, америчка глумица, чије име је познато љубитељима серијских серија. Брак је трајао само четири месеца, а наредне три године Купер није ни желео да размишља о својим девојкама. Међутим, у августу 2009, његов познаник са Рене Зеллвегер претворио се у романтичан однос. Пар је раскинуо 2011. године, а глумица је одмах пронашла Ренее замену у личности модела Зое Салдана. И опет, однос није трајао годину дана. Али са Соокие Ватерхоусе Цоопером се сусрео две године. Он је лудо волио девојку, назвао је је једино са којом је желео да остане до краја живота. Али испоставило се да млади модел за стварање породичне и озбиљне везе једноставно није спреман. Бојајући се одговорности и намера Купера, Соокие је одлучио да прекине односе. Почетком 2015, Цоопер Ватерхоусе се раскинула, а Брадлеи је одмах пронашла замену за њу, појачавши аферу са Ирином Шејком.

Недељу дана након познанства, глумац БредлиКупер и Ирина Шејк су се сагледали заједно, а фотографије папаразија јасно су сведочиле да су славне особе имале симпатије једни за друге. После посете музичком издању Броадваи на 22. априлу, они су све више приметили заједно.

Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер1

Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер2

Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер3

Планови за будућност

Важно је запамтити роман Ирине Шејк и БрадлијаЦоопер остаје интригантан за фанове, јер познате личности пажљиво избјегавају сва питања и улазе у објектив камере. Неколико фотографија љубитеља који се могу видети на мрежи, говоре пуно о њиховом квалитету. Новинари морају пуцати из даљине како би остали непримећени.

Не тако давно јавни домен постаофотографије које показују како Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер одлазе заједно у Италији. Четрдесетогодишњи глумац и тридесетогодишњи модел чак није ни покушао сакрити своја осећања. Чинило се да нису приметили никога, фокусирајући се једни на друге. Врући пољупци, вруће загрљај, страствени погледи - све је јасно без додатних ријечи. Слике снимљене на плажи италијанског острва Капри, говоре волумес!

види
  • Мама Кристијано Роналдо дели слику са новорођених близанаца
  • Кристијано Роналдо је објавио фотографију са једног од близанаца и Дзхордзхинои Родригес
  • Кристијано Роналдо и његова дјевојка Дзхордзхина Родригес изузетно опушта Форментера

Чињеница да је роман у моделу потражње ипопуларни амерички глумац се развија брзо, а чињеница да љубавници траже нови дом такође су докази. Према гласинама, Ирина и Брадлеи желе да успоставе заједничко гнездо у Њујорку, где често долазе са посла. Да ли ће љубавници дуго времена задржати топла осећања - време ће рећи, али за сада остаје надати се да ће се романса завршити вјенчањем и рођењем дјеце.

Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер4

Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер5

Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер6

Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер7

Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер8

Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер9

Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер10

Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер11

Ирина Схеик и Брадлеи Цоопер12