Кеира Книгхтлеи и Јамес Раитон

Романса глумице Кире Најјли и музичара ЏејмсаРаитхона је почео 2011. године. Они су препознати као један од најлепших британских звездних парова, а детаљи из њиховог личног живота занимају огромну војску навијача.

Романса Кеире Книгхтлеи и Јамес Раитон

Кеира Книгхтлеи никада није била видљива у скандалима,повезан са личним животом. Сви њени романи били су доста дугорочни, а размножавање је било мирно, без обостраних очитавања и осуђивања. Јамес Раитон, исти вокалист и клавијатар познатог бенда Клаконс из Велике Британије, управо је био познат као љубавник рамбунцтиоус лифестиле, прелепе девојке и јак алкохол. Због тога се, када се пар састао 2011. године, нико није могао замислити да се између њих могу појавити романтична осећања.

Али љубав заиста ради чуда. А пошто су познаници Кеире Книгхтлеи и Јамес Раитон почели да се често појављују заједно. Истовремено, Кира није сакривала своја осећања, а Џејмс се понашао као примеран дечко и страствени љубавник. Млади су ходали много око Лондона, а такође су почели да присуствују друштвеним скуповима. А у мају 2012. било је вести о ангажовању звезданог пара.

Венчање Кеире Книгхтлеи и Деамс Раитхон и рођење детета

Венчање Кире и Џејмса одржано је 4. маја 2013. годинеу Марсеју. Свечаности су присуствовали само 11 најближих рођака и пријатеља пара. Кира у интервјуу је више пута нагласила да не жели раскошно и помпезно венчање и мрзи све ове патосе. Због тога се на прослави појавила у бујној краткој шифонској хаљини и краткој белој јакни од Цханел-а. Глава глумице је украшена једноставним венама, а на ногама су били удобни балетни станови. После венчања, пар је отишао у Кира-ову кућу, која се налази у близини Марсеја, где је одржана тајна венчања и забава за 50 изабраних гостију.

После не превише временаБило је информација да су ови очекивали првог рођеног. Кира је почела да излази на друштвена окупљања у слободним хаљинама, а такође је одустала од алкохола. Многи су приметили да је трудноћа отишла у Кире за добар, пошто се ослободила прекомерне стрепње, а њене одјеће током овог периода биле су једноставно укусне.

види
  • Кира Наитли "отараси" од стана у срцу Њујорка за $ 6 милиона
  • Кира Наитли волео да се ослободе стреса помоћу алкохола!
  • Обожавалац Кире Најјли осуђен је на обавезно лијечење менталних поремећаја

Дијете Кеире Книгхтлеи и Јамес Раитон појавио сесветло крајем маја 2015. Пар је у више наврата нагласио да раније нису учили дијете. О оној која је родила Кеира Книгхтлеи, дуго није пријављена, а гласине су биле најконтроверзније. Међутим, три месеца након рођења детета, пар је почео да се појављује на улици са колицом, а ускоро је постало познато да породица која има звијезду има дјевојку по имену Еддие.

Глумица Кеира Книгхтлеи и Јамес Раитон

сви заједно

Кеира Книгхтлеи и Јамес Раитон - прелеп пар

Кеира Книгхтлеи и Јамес Раитон - улични стил

Заједничка шетња

Кира Книгхтлеи и Јамес Раитон заједно на свим догађајима

Трудноћа није препрека за излазак

Трудница Кеира Книгхтлеи и Јамес Раитон

Кира Најтли и Џејмс Рајтон чекају допуну