Кира витез је трудна

Кира Најтли је једна од оних познатих личностиНемојте излагати свој лични живот за представу. Девојка је изашла са својим сапутником, само уверена у озбиљност везе. Зато синдикати са Кира-ом пре венчања знају само два случаја. Први пут се Најтли сусрео две године, други - пет. Са њеним супругом Јамесом Вригхтом, глумица се сусрела две године пре њиховог венчања. Након вјенчања, звезде су дуго времена мучили јавност ради чекања у породици бебе. Само две године након слике, пар је најавио да је Кира Најтли трудна.

Трудноћа Кира Најтли

Његова трудноћа је Кеира Книгхтлеи довољно дугоСакривено. Иако можете рећи да је сакривала свој стомак до самог рођења. Ако обратите пажњу на фотографију трудне Кире Најтли, онда можемо закључити да је нова позиција глумице променила преференције одеће. Њени омиљени стилови били су широки хоодиес, хаљине са напуњеним струком и лабаве тунике. Кира и даље наставља да шета по петама, што већ дуже време није дало медијима разлог да чак осумњичени за трудноћу.

У сваком случају, тајна је и даље откривена. Морам рећи да се број Кире Најјли није много променио током трудноће. Стомак је био мали, а девојчица је остала све танка. Према томе, лако је носити дијете глумици. То је споменула и велики број интервјуа и посјета презентацијама и премијерама, које је Најтли прошао читав период.

види
  • Кира Наитли "отараси" од стана у срцу Њујорка за $ 6 милиона
  • Кира Наитли волео да се ослободе стреса помоћу алкохола!
  • Обожавалац Кире Најјли осуђен је на обавезно лијечење менталних поремећаја

Дан пре вашег рођендана 25. маја 2015Енглеска глумица је родила ћерку. Рођење је било и тајно, као и трудноћа. Медији су сазнали да је Кеира Книгхтлеи постала мајка када је девојка већ ходала с дјететом близу ње.

Кира витез је трудна1

Кира наитли трудна2

Кира витез је трудна3

Кира витез је трудна4

Кира наитли прегнант5

кира витез је трудна6

Кира наитли трудна7

кира наитли је трудна8

Кира витез је трудна9