Муж Ницоле Кидман

Једна од најинтересантнијих славнихХолливоод дуго је глумица Ницоле Кидман. Поред њених звезданих улога и тријумфалних филмова, америчка дива је постала популарна захваљујући лепом изгледу. Природна црвена коса и небо плаве очи постале су Кидманова визит карта. Њена лепота се не може ценити и представници супротног пола.

Упркос чињеници да су навијачи и сувласнициНикол је увек била довољна, пратилац у животу, глумица је изабрала међу њеним круговима. Зато је први муж Ницоле Кидман био познати амерички мачо Том Цруисе. Прича о њиховој љубави почела је са заједничким пуцњима у филму "Дани грома" 1989. У то време, Цруз је био ожењен. Али то није постало препрека да обрати пажњу на шармантног Кидмана. Глумци су потписали пред Божић исте године. Међутим, у овом браку, Ницоле Кидман никада није успела да затрудни, па је пар усвојио двоје дјеце. Кидман и Круз су превазишли многе препреке и решили су многе проблеме који су бацали своје животе. Па ипак, пар месеци пре десетогодишњице заједничког живота, глумци су се развезали. Никол Кидман већ дуго воли свог бившег мужа, како је она коментирала у интервјуу за прве године након развода.

муж Ницоле Кидман1

муж Ницоле Кидман2

муж Ницоле Кидман3

Сада је муж Ницоле Кидман

Четири године након развода од бившег мужа,Никол Кидман сусрела се са њеном будућом супругом, аустралијском пјевачицом Кеитх Урбан. Чинило се да се глумица никад више не заљуби у било кога. Међутим, судбина је другачије одлучила на њеном рачуну. Пар је потписао за годину и по од почетка односа. Кидман је успео да затрудни и да има ћерку, што је била неизрецива срећа за оба супружника. Ипак, покушај да добије друго дете био је узалудан. Зато су Ницоле и Кит одлучили о сурогатном мајчинству.

види
  • Модел и глумица Зое Кравитз помислила је на живот под једним кровом код Ницоле Кидман
  • Ницоле Кидман је Кеитх Харрингтон у неугодну ситуацију у ваздуху
  • Кански филмски фестивал 2017 - црвени тепих, церемонија отварања, звезда и филмски фестивал одела

Однос Кидмана и Урбана је топло до данашњег дана. Као што тврди глумица, толико је требало чекати да стекне стварну срећу.

муж Ницоле Кидман4

муж Ницоле Кидман5

муж Ницоле Кидман6

муж Ницоле Кидман7

муж Ницоле Кидман8

муж Ницоле Кидман9