ким кардасхиан је трудна

Позната америчка глумица, учесникреалити схов и секуларни лионесс Ким Кардасхиан постао је познат не само због његове каријере у каријери. Познати је такође популаран због свог заузетог и скандалозног личног живота. И не изненађујуће. На крају крајева, таква лепа девојка једноставно не може остати без пажње из супротног пола.

Прва сензационална вијест о Ким је била њена трибрака. Чинило се да је модел толико нестабилан у односима с мужевима. Госсип је такође говорио о чињеници да Ким Кардасхиан уопште не цијени породични живот, а све своје пазње посвећује својој каријери и послу. На крају крајева, Кардашијанов први брак трајао је четири године, а други - само седамдесет два дана. Али ови разговори су престали када је звезда закључила трећи брак са познатим репером Кание Вестом. У време венчања, пар имао је кћерку која је рођена годину дана прије званичне легализације односа са Ким Кание. После живота још годину дана у браку, звездани пар је најавио да је Ким Кардасхиан трудна са другом бебом.

Ким Кардасхиан је трудна са својим другом дететом

Новинари и штампа почели су се питати, нетрудни Ким Кардасхиан, када је секуларни лавице у великој мери опоравио. Иначе, облици глумице су увек били прилично атрактивни. Међутим, девојчица се никад није разликовала од недостатка струка и прекомерне окрупености бокова и стомака. 31. маја 2015. године, пар званично је објавио очекивање другог детета. Месец дана касније постало је познато да ће у породици Ким Кардасхиан и Кание Вест бити дечак. До сада, према самој глумици, њено стање здравља је одлично, ако не обратите пажњу на интензивну тежину. Иако се Кардашијан носи са овим проблемом одмах након порођаја.

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Па, нема пуно времена пре срећног догађаја. У међувремену, Киму је само пожељна једноставна трудноћа и порођај.

ким кардасхиан је трудна1

ким кардасхиан је трудна2

ким кардасхиан је трудна3

ким кардасхиан је трудна4

ким кардасхиан је трудна5

ким кардасхиан је трудна6

ким кардасхиан је трудна7

ким кардасхиан је трудна8

ким кардасхиан је трудна9