кате миддлетон и принце вилиам љубавне приче

Разговори о сензационалном краљевском принцуВиллиам и Цатхерине Миддлетон не престају од првог дана њиховог односа. И није изненађујуће, јер је њихова дуга синдикат увек заинтересована за јавност.

Прича о принцу Виллиаму и Кате Миддлетону почела јејош увек у студентским годинама. Стога се испоставило да су млади људи ушли на исти универзитет и постали ученици. Иако је Вилијам увијек одрастао у складу са строгим краљевским правилима, његов круг комуникације укључује и обичне људе, тако рећи, без племенитих корена. Додирнуо је и Кејт. Одрастала је и одрасла у обичној породици. Истина, њени родитељи су били добри и водили успешан посао.

У почетку је била љубав Миддлетона и Виллиамаједнострано. Каже се да је девојка која је симпатизовала принца дуго прије уласка на универзитет, ау њеној соби висила је постер са фотографијом наследника. Једног дана на једној од студентских модних ревија, краљевски син је видио Кате на подијуму, приказивши полу-транспарентну хаљину. У том тренутку је Виллиам приметио девојку. Али односи нису почели одмах. Пре завршетка школовања, млади су били само пријатељи. Али након састанака са вестима конгреса Виљем и Кате Миддлетон, одмах су одлетели. Синдикат је трајао две године, док се краљевски наследник није придружио војсци. У том тренутку, Миддлетон је прекинуо односе с њим. Према њеним речима, она је предуго чекала принца, а његов став није био озбиљан. Међутим, годину дана касније, пар је поново ујединио, а будућа супруга наследника преселила се у стан. Од тог тренутка, гласине о непосредном венчању су отишле, иако су прошле прије три године прошле године.

Породица Принце Виллиам и Кате Миддлетон

После величанственог краљевског венчања, сви разговориЈавност је сведена на породичну заједницу пар и рођење своје деце. Појава принчевог наследника 2013. додала је Кејт више љубитеља не само у Енглеској, већ и широм света. На крају крајева, испунила је своју монархистичку дужност.

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

А недавно рођење ћерке од Кате и Виллиама само је ојачало љубав Британаца према краљевској породици.

кате миддлетон и принце виљам лове стори1

кате миддлетон и принце вилиам лове стори2

кате миддлетон и принц вилиам љубавна прича3

кате миддлетон и принце виллиам лове стори4

кате миддлетон и принце виљам лове стори5

кате миддлетон и принце Вилли љубавне приче 6

кате миддлетон и принце виллиам лове стори7

кате миддлетон и принце виллиам лове стори8

кате миддлетон и принце вилиам лове стори9