Ким Кардасхиан, Кание Вест

Стар реалити схов Ким Кардасхиан и Кание Вестобјавили су своје романтичне односе у 2012. години. Од тада су се појавиле разне гласине о животу звезданог пара, али ипак стварају утисак љубазних и посвећених људи.

Почетак односа и рођење дјетета

Постоји много прича о томе какоупознали Ким Кардасхиан и Кание Вест. Њихов састанак догодио се још 2004. године на забави са пријатељима, али је романса почела тек 2012. године. Лични живот пре венчања ни Ким ни Кание нису били мирни. Звезда реалности и секуларна лионска Ким Кардасхиан већ су удата два пута, последњи брак с атлетичарком, кошаркаш Цхрис Хумпхреис трајао је само 72 дана. Кание је такође имао неколико светлих романа са популарним љепотама. Већ дуго је пар везан само пријатељством, иако Кание никада није сакрио своје симпатије за Ким. И након њеног развода, јавно је признао да је заљубљена. Ово је био званични почетак њихове везе.

31. децембра 2012. године, пар је објавио да су оничекају дете, а 15. јуна 2013. године, рођење кћери Ким Кардасхиан и Кание Вест Нортх Вест. Након тога, 21. октобра 2013. године, Кание је Киму упутила предлог свим члановима породице Кардасхиан-Јеннер. Ким Кардасхиан је примио из прстенова Кание Вест са дијамантом од 15 карата.

Вјенчање и породични живот

Вјенчање Ким Кардасхиан и Кание Веста одржано је 24Мај 2014 у Фиренци у замку-тврђаве Форт-ди-Белведере. На церемонији којој су присуствовали блиски пријатељи пара, број је био 200 људи. Млада за венчаницу је заменио четири, али најважније и леп њих са дугом велом и воз, украшена са најфинијим чипке је направљен по поруџбини у модној кући Гивенцхи. Младенци изговара своје завете пред олтаром, и заклетва муж Ким Кардасхиан, Рибља Цорба трајао 20 минута. Након церемоније, венчање странка почела, који је обратио и сам младожења.

Од тада се појавио велики број личног живота парагласине. Више од једном умови навијача узбуђени су вестима да се Ким Кардасхиан и Кание Вест разводе, али ове информације никада нису потврдјене. Штавише, звезде су често тврдиле да су сањале о другом детету. Ким, чија је прва трудноћа дала јако тешко, није искључила чак ни учешће сурогатне мајке у носивању бебе. Тако је 31. маја 2015. године званично потврдио да ће се још једно дете појавити у породици Ким Кардасхиан и Кание Вест.

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Ким је након скоро годину дана покушаја затруднела, а 21. јуна било је вести да би пар требало да има сина.

Ким Кардасхиан и Кание Вест 1

Ким Кардасхиан и Кание Вест2

Ким Кардасхиан и Кание Вест3

Ким Кардасхиан и Кание Вест4

Ким Кардасхиан и Кание Вест 5

Ким Кардасхиан и Кание Вест6

Ким Кардасхиан и Кание Вест 7

Ким Кардасхиан и Кание Вест8

Ким Кардасхиан и Кание Вест9