риан на карневалу у барбадосу

Карневал се одржава годишње на острвима БарбадосаУ част краја жетве. Ове године, догађај је почаствован присуством чувеног америчког пјевача Рихане. Поп дива није посетила само карневал, већ је и активно учествовала у њој. Иначе, црна звезда први пут не долази на државни празник, иако сада живи у Америци. Али певач сматра њеном директном дужношћу да присуствује бучном веселом догађају код куће.

Риханна игра на Барбадосу

На карневалу, Риханна се увек пуниса мојим пријатељима. Ове године певач је изненадио све не само са својим позитивним расположењем, већ и са одјећом у којој се појавила пред јавношћу. На карневалу на Барбадосу у 2015. години, Риханна је била у мини бикини камења и кристала. Према критичарима, ове године пјевачко одело је било најзанимљивије у односу на њене слике на фестивалу прошле године. Вероватно је било више узбуђења око врха купаћа звезде. На крају крајева, тело једва је покривало величанствену дојбу Рихане. Његов пикантни стил певач је допунио шаржом са перјем и сет украса на врату, стомаку и куковима. Завршио сам с прелепо шминкање, што је, морам рећи, одговарати на одећу, што је још једном указало на јасан осећај стила звезде.

Риханна на Барбадосу није само искреноОбучени, али и понашали се на неки начин распуштени и вулгарни. Певач је стално подржавао своје весело расположење са алкохолом, док је говорила о понашању поп диве, која није била пуштена из руку. Међутим, како тврди личност, карневал на Барбадосу је један од неколико дана у години када она може приуштити да се опусти и одмори.

види
  • Ерика Шмидт и Питер Динклеидзх
  • Иван Рхеон плаво?
  • Емили Ратјаковски је обожавао своје фанове другим искреним сликама

Можда јесте, али разговори око теме Рихане на карневалу и даље ће бити дуго дуго. Али, чини се, певач се не труди.

Рианна на карневалу на Барбадосу1

Риханна на карневалу у барбадос2

риан на карневалу на Барбадосу3

Риханна на карневалу на Барбадосу4

Рианну на карневалу у барбадосу5

Рианна на карневалу у барбадосу6

Рианна на карневалу у барбадосу 7

рианну на карневалу на Барбадосу8

риан на карневалу на Барбадосу9