Кеит Миддлтон не могу опростити њен супруг принц Вилијам издају у Швајцарској

Данас, постоји узнемирујући подаци у штампиВојвода и војвоткиња од Кембриџа. Опет скандал појавио са принца Вилијама, који се десио током одмора са пријатељима на скијашкој у Швајцарској. Човек осумњичен за издају КЕИТ Миддлтон са младом моделу. Прича се да је ова ситуација је толико разочаран војвоткиње да она инсистира на лечење жена терапеута, специјализована у таквим случајевима.

Војвода и војвоткиња од Кембриџа

Војвода и војвоткиња од Кембриџа

Мидлтон прети жени развод

Данас, у иностранству издање радар везиОн је објавио интервју са одређеним инсајдера који Ентрее у Бакингемској палати, и веома упознат са пар Цамбридге. Ево шта ми је рекао о ситуацији са путовања у Швајцарској Виллиам:

"Кејт је веома уплашен да понови судбину своје мајкеВилијам, када је одбацио Цхарлес своју прву љубав - Камила. Тада је њихов брак ометао скоро сви чланови краљевске суда, већ као резултат односа они нису сачуване. Знајући ловинг Виллиам, који је дошао да му од свог оца, Мидлтон је одлучио да драстичну акцију. Прича се да је нашла веома добар терапеут, и инсистира да Вилијам није само присуствовао јој током заседања, али је само један ток лечења у вези са променом статуса. Мидлтон верује да мора да помогне својој жени да се у потпуности врати у окриље породице, а ако Вилијам није пристао на терапију, онда Кејт ће дати развод. Поред тога, војвоткиња је веома осетљив на јавно мњење и забринута за углед породице. Она је веома тешко да се покаже јавности да имају у породици су сви добро. "

Кејт је веома тешко да се насмеје у јавности

Кејт се плаши да понови судбину принцезе Дајане

Кејт инсистира на посети психолога Виллиам

Војвода и војвоткиња од Кембриџа са децом

Војвода и војвоткиња од Кембриџа са децом

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Доказ Вилијам издаја увек није објављен

Док Кејт је на одмору у Бацхелоретте Парти своје сестреПипа у Француској, њен муж је отишао у пријатељима на скијашкој у Алпима. Ту Папараззи успели да ухвате монарха у добром расположењу. Принц пио са пријатељима, скијање, посети барове са плесом и окружен својим сталним пажње 24-годишњи Аустралијанац модел Софи Теилор. Упркос свему томе у новинама нису објављени доказ блиског познаника кнеза и модела. Иако је, као што је сугерисано од стране многих фанова, можда, штампа није ризикује објављивање провокативних слика без дозволе оних који су присутни на овим људима, јер сви знају да такви поступци могу довести у парницама за пристојну суму.

Отисци Уилиам и СОФИ Теилор

Отисци Уилиам и СОФИ Теилор