Кира Наитли волео да се ослободе стреса помоћу алкохола!

У једном од његових недавних интервјуа, еминентанглумица Кеира Книгхтлеи је говорила о њеној зависности од алкохолних пића. Међутим, сви ти "ролери" након рођења његове ћерке били су у далекој прошлости. Подсетимо се да је девојка по имену Анди (кћер Кира и Џејмс Раитон) већ пуних годину и по дана.

Према филмској звезди "Војвоткиња" и"Примања" приметила је да је постала мајка много променила, постала отворенија, мирнија и адекватно одговорила на критику. Рекла је новинарима без срамота да је једном морала присуствовати пријему психотерапеута како би превазишла комплексе, постала срећнија и решила лоше навике. Једна од таквих негативних прилога постала је злоупотреба алкохола!

31-годишња Кеира Книгхтлеи је признала да има проблема са алкохолом

У снази јаких пића

31-годишња глумица, коју обожаватељи широм свијета једноставно обожавају за своје дубоке драмске улоге у биоскопу и на сцени, једноставно нису могли сами да се носе са нервном напетошћу:

"Добро се сећам чим сам имаослободно вече, без икаквих дефинисаних планова, неуморно сам плесала, пре него што сам се напила на ово мјесто. Често се десило да се пробудим следећег јутра и нисам могао да разумем где сам био! "

Ако мислите да се Кире срамује"Одвајање", онда грдно се вараш! Млади мама је рекла да се понашао као прави Британац, и становници Албион страсти за кафане и алкохол - у крви.

Кеира Книгхтлеи са својим супругом Јамес Раитхон и ћерком Анди

види
  • Кира Наитли "отараси" од стана у срцу Њујорка за $ 6 милиона
  • Обожавалац Кире Најјли осуђен је на обавезно лијечење менталних поремећаја
  • Лични живот Бенедицт Цумбербатцх

Имајући у виду да се са својим тренутним супружником и оцем, глумица срела док је била подсериф, може се закључити да ни пијана Кира Најјли није изгубила привлачност и женски шарм ...