Јеннифер Лопез у младости

Џенифер Лопез и млади и сада је пример за имитацију многих жена. Унутрашња енергија помаже јој да живи, ради и изгледа невероватно.

Млада Јеннифер Лопез

Јеннифер Лопез је рођена 1969. године једноставнимсиромашна породица. Било би вредно давање џениферине мајке - иако није радила, али је подигла своје кћерке као младе даме, увукла у њих добре воље, осећај укуса, развијала таленте.

Јеннифер Лопез из детињства сањао да постане глумица,Међутим, она није могла да не послуша своје родитеље и упише право на колеџ, која је, међутим, напустила након првог семестра обуке. Изнајмила је стан у Манхаттану и почела да ради као плесачица. 1993. Џенифер се појавила у свом првом филму, али се она и неколико каснијих показало као неуспјех. Млада глумица није очајала, а прави успех је дошао неколико година након што се на екрану појавио филм "Селена". Од тада, филмографија глумице се допуњује завидном периодичношћу.

Тајне младости Јеннифер Лопез

Невероватно је како Јеннифер Лопез изгледа младоНеколико година прије његовог педесетог рођендана. Закривљени људи чак и понекад окрећу, да глумица спава у комори за притисак и пије крв невиних убијених девојака. Али, наравно, јасно је да Џенифер много труди да уздигне друге, упркос годинама.

види
  • Дзхеннифер Лопес и Алекс Родригес: нови детаљи из живота звезда у новом интервјуу
  • Дзхеннифер Лопез хода на Хамптонсу са Алексом Родригесом и децу
  • Француски одмор Дзхеннифер Лопез и Алекса Родригеса

Иначе, глумица не воли да се шириНа тему која јој помаже у одржавању младости коже и хармоније фигуре. Мало је вероватно да се овакав успјех може приписати генетици - по правилу, Хиспањолци старају прилично рано. Прелепа силуета је рад глумице сама, која је веома волела плесати, добра је у спорту. Млада и сјаја кожа је заслуга козметолога, на коју се Џенифер периодично окреће, иако је познато да и она сама воли да води рачуна о својој кожи.

46-годишња Јеннифер Лопез изгледа одлично

Џенифер Лопез, девојка из сиромашне породице, постала је звезда

Џенифер Лопез има огромну филмографију и наставља да се повлачи

Јеннифер Лопез на концерту

Звезда је увек преферирала природну шминку

Џенифер Лопез и данас дуго посматрају да буду млади

не само лепа, већ и талентована Јеннифер Лопез

Фотографије из почетне звезде Јеннифер Лопез

Млада Јеннифер Лопез