Вин Дизел стоутер

Неколико година чини га лепшим. Али обични власници су обично опроштени због ружичастости коже и нестаестетских зглобова који се појављују на проблематичним областима тела. Али познате личности су све теже. Тело и лице су алат са којим се држе на врхунцу популарности, па се једноставно морају бринути о себи. У октобру 2015, свет је полетео са фотографијама, што се голим оком види да је омиљени милион жена Вин Диесел-а значајно опоравио. Шта се десило са холивудским глумцем?

Спорт је компонента живота

Каријера популарног холивудског глумцапочео је кад је имао само седам година. Играо у друштву дечака, био је иза сцене локалних позоришта. Ненадна, покушавајући да додели реквизите, видела је редитеља. Међутим, жена није дала момцима ударање, али је руком предала сценарио. Сваки од њих је размишљао о томе, али режисеру је волео начин извођења Вин Диесел-а, који је у то вријеме био Марк Синцлаир Винцент. Дечак је позван у трупу, а неколико месеци касније дебитовао је на сцени. До седамнаест година деловао је у позоришту, али новац који је добио није био довољан за дечака. Један од његових хобија је био дизање тегова. Тип је отишао у теретану сваког дана након наступа, где је направио атрактивне облике тела. И одлучио је да користи овај хоби како би побољшао своју финансијску ситуацију. Како? Тинејџер је добио посао као чувара у ноћном клубу. Тада га је надимак Вин Диесел. Обријао је косу и носио одећу која му је омогућила да демонстрира своје пумпе мишиће. Тело је постало његова визит карта. Вин Диесел током рада избацивача имао је времена да учествује у заварушким и озбиљним борбама. Схватио је да су му снаге и мишићи његов адут. Али да би се изградила глумачка каријера, ово се није испоставило ...

Прва епизодна улога коју је добиодвадесет и три године. Међутим, име глумца није било назначено чак ни код кредита за филм "Буђење". Сврсисходан момак није заустављен. Одлучио је да ограничи своју улогу, клађење на мушке форме и пумпе мишића. Из дворане почетни глумац није отишао и приметио га је! 1998. године позван је да пуца у филм "Савинг Привате Риан" Стевен Спиелберг. Након премијере слике, Вин Диесел се пробудио чувено, а мало касније - и богато. Од тада, покривен је приједлозима, мада се улогама нуди исти тип. Готово сви филмови Диесел играју бруталног, разбијајућег мишића. Међутим, то му не смета. Глумац схвата да његово тело представља моћан аргумент за режисере који желе да направе готовински филм. Због тога су корисници мреже обесхрабрени због чињенице да је 2015. године Вин Диесел, чија је бројност за многе стандард, порастао, тако да његово тело не може бити препознато!

Слика Вина Дизела

Вин Дизел у теретани

Хандсоме Вин Дизел

Вин Дизел на бициклу

Омиљена жена Вин Диесел

Вин Дизел у одличном стању

Слабост или рад на новом пројекту?

Наравно, свако брине зашто Вин Диеселрастао је масноће и повећао тежину. Корисници који коментаришу фотографију сугеришу да је глумац једноставно био исцрпљен из интензивног снимања. У свом распореду рада, последњих година практично није било слободног времена. Кратка пауза у делу глумца, очигледно, одлучила је да користи за апсолутну релаксацију. То значи да је посета теретани отказана, а на столу може изгледати укусно, али врло штетно за облик производа.

види
  • Цхарлизе Тхерон појавио се на премијери "Фаст анд Фуриоус 8" у рукама Вин Диесел
  • Вин Диесел и Дуане Јохнсон су се свађали, завршавајући радове на "Форсаге 8"
  • Вин Диесел је сакупљао 100 милиона претплатника на Фацебооку

Да извучемо закључке да је четрдесет осам година ВинДизел је изгубио облик рано, јер ће у децембру 2015. глумац бити уклоњен у филму "Три Кс: Повратак Ксандер Цаге-а". Наравно, његов лик ће поново бити пријатно изненађен савршенством фигуре, тако да Дизел не може да избегне тврдоглаву обуку у теретани.

Глумац Вин Диесел

Вин Диесел-ов трбасти стомак

Плоддед Вин Дизел